Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

STAND UP - POZITIVA BURAZ

Jedna prekrasna draga osoba pitala me imam li popis želja koje želim ispuniti u životu! Naravno da sam rekao da imam!
I onda me pitala koje su mi prve tri želje na tom popisu?
Rekoh joj da ne bi gubila vrijeme, prvih devet želja sa popisa su identične – sex! Na to je ona viknula: Prvih 9 želja ti je sex?! Zašto?
Jer toliko puta mogu za redom!He he!
Šalu na stranu – stvarno mogu!

Zaljubljen sam ali ono totalno zatreskan! I moram priznati da je to jebeni osjećaj! Biti tako zaljubljen! Još kad bi se mogao sjetiti u koga sam se to zaljubio....
Ne, stvarno sam se zaljubio u nadam se svoju buduću next i sve mi se mijenja u životu zbog nje! Utorak mi postaje srijeda, noć postaje dan, kiša padne pa stane,... znate sve one stvari koje odjednom primječujete kad ste zaljubljeni...

I kupio sam joj psa, malog psića sa smeđom mrljom na lijevom oku – to sweet! Kupio sam ga kao znak pažnje s namjerom da to bude naš zajednički psić! Da ga mazimo, pazimo, šetamo...zajedno.
Nakon dva dana to više nije bio naš pas već njen pas a ja ga smijem posječivati vikendom i praznicima... Srećom, nije jedini! Ima ih u Turbo Limachu bar još pedesetak istih....

Nego veoma sam ponosan na svoju tetovažu škorpiona! Da! Koštala me samo jednu pivu! Ručni rad mog susjeda s iglom i tušem! Nije boljelo puno – samo prvih pola sata! Nakon toga mi je ruka utrnula i nisam osjećao ništa... ili sam se onesvijestio! Ne sjećam se baš najbolje!

I kad me ljudi pitaju zašto sam stavio škorpiona uvijek sam govorio da sam to u horoskopu i da ću to uvijek biti! I onda pročitam na webu da će biti i trinaesti horoskopski znak ( Zmijonosac ) i da zbog njega neću više biti škorpion već VAGA! Vota fak! I što sad?!

Kakvo je to glupo ime za horoskopski znak? Zmijonosac!? Što? Čovjek nosi zmiju ili ima zmijski nos?! Jel to onaj lik iz Harry Pottera? Tko smišlja ta imena?! Kako tip koji nosi zmiju može biti Zmijonosac a žena koja nosi krčag s vodom je Vodenjak?! Daj mi to objasni?!
I stavili ga između Škorpiona i Strijelca kao da je on neki mother fucker – ma daj! Tip nosi zmiju! Big deal! Uuuu baš me strah! Ne seri! Mići tog guzonosca iz horoskopa bolje ti je!

Srećom siguran sam za ovu drugu tetovažu da se nikad neće mijenjati ili hoće?! Tetovirao sam si Mylo na lijevo rame ali mi je tip previše nakosio slovo L pa izgleda kao da je V ( kreten ) što je u biti jako ironično pošto ja i ne znam izgovoriti slovo L već umjesto L kažem V! Jebeno! Kako je on to znao?! Tip očito čita misli?! Ne ne čita! Ostao sam mu dužan 150 kuna! Ha, kako to nije uspio pročitati!

Bolestan sam! Zdravstveno mislim, ne psihički! Izgleda da svaki put kad trebam nastupati u Studiu nastradam! Prošli me put stresla struja a sad me tresu bubrežni kamenci! Ali proći će! Pijem one Calgon tablete! Ako pomažu perilici pomoći će i meni! Treba brijat na pozitivu! Pozitiva te uvijek spasi!
Isto mi je bilo kad sam osvojio nagradu za najljepši osmijeh!
Dobro ste čuli! Najljepši osmijeh! Bio sam tako ponosan i sretan! Kao nagradu dobio sam kutiju čokoladnih kekasa - Domačicu! Rezultat?!
Godinu dana kasnije otpalo mi 14 zubi!
Tko normalan daje čokoladne kekse kao nagradu za najljepši osmijeh?! To je bila prljava sabotaža! Jebla ih zubić vila!
Al' nema veze! Iste sam godine osvojio još jednu nagradu! Za naj ružniju masku na fašniku! Eto! Trebaš samo brijat pozitivu buraz!


Post je objavljen 18.01.2011. u 13:32 sati.