Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/movrvari

Marketing

Uskoro adaptacija prostora MO-a Vrvari

Ulaskom malih stolnotenisača u prostore MO-a u Musaležu, pojavila se potreba poboljšanja uvjeta treniranja. Uvidjevši velik entuzijazam polaznika škole stolnog tenisa, a o čemu smo pisali u prethodnim postovima, odlučio sam im dodatno pomoći. U razgovoru s trenerom i tajnikom MO-a Sergiom Rakovcem, određeni su prioriteti adaptacije prostora. Velikim je zalaganjem trenera i njegovih pomoćnika uređen nedovoljno iskorišten prostor, a uz to trener Vidović dodatno je osigurao grijalice za polaznike škole. Tako su se u prostoru MO-a našla 4 stola za stolni tenis, paravani i druga oprema. Potrebno je još bilo urediti prostor wc-a postavljanjem vratiju, spustiti gipsanim pločama strop kako se ne bi gubila dragocjena toplina, te nabaviti dodatne grijalice i poboljšati neonsku rasvjetu.

Na posljednjem Vijeću Grada Poreča usvojen je amandman kojim ćemo dodatno poboljšati uvjete treniranja. Gradskom sam Vijeću predložio da se sredstva u iznosu od 15.000 kuna sa stavke "Izbori za mjesnu samoupravu" umanje i namijene "Održavanju prostorija mjesnih odbora". Konkretnije, taj će se novac iskoristiti za adaptaciju prostora MO-a Vrvari (uređenje spuštenog stropa gipsanim pločama, postavljanje neonske rasvjete, postavljanje vratiju na wc, osiguranje prozora dodatnom zaštitom i druge manje preinake). Amandman je prihvaćen i adaptaciju ćemo sprovesti u čim kraćem roku. O svemu iznijetom informirani su i članovi Vijeća MO-a koji su jednoglasno podržali spomenutu inicijativu, te su iskazali dodatan interes za uključivanjem u akciju za mlade stolnotenisače/stolnotenisačice Musaleža i Vrvari kojih na treninzima trenutno ima dvadesetak.

Tu je potrebno napomenuti da na prethodnoj stavci iz Proračuna za 2011., s koje je sikinut iznos, ostaje dovoljno novaca za predviđenu aktivnost (Izbore u mjesnoj samoupravi...).

Stolni obnova 2 Prostor MO-a sa stolovima za stolni tenis.

Stolni obnova 1 Strop koji vapi za adaptacijom.

Ukoliko se svi vi, cijenjeni mještani, želite uključiti u akciju pomoći, možete me kontaktirati putem maila. Stolnotenisačima bi svakako dobro došle dodatne električne grijalice, pomoć električara i sl.

Post je objavljen 17.01.2011. u 18:52 sati.