Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Redizajniran portal www.kupus.net



Portal za kulturu i nekulturu Kupus.net što ga od 14.06.2004. uređuje i vodi nagrađivani bivši novinar Feral tribunea i HTV-a Ivan Kralj, početkom godine doživio je redizajn.
Osim što je poboljšana preglednost portala, te povećana dinamika objavljivanja novih tekstova, Kupus.net je obogaćen i novim rubrikama.
Uz dosadašnje rubrike o književnosti, filmu i kazalištu, sada je tu i rubrika u kojoj se objavljuju tekstovi o likovnoj umjetnosti, uskoro će biti otvorena i rubrika o internetu, a tu je i Kupusište, kutak u kojemu ekipa portala najavljuje zanimljive događaje, ali i oštro i bekompromisno kritizira različite pojavnosti iz sfere kulture u Hrvata. Jedan od takvih tekstova, u kojemu Miroslav Zec tematizira nemar odgovornih spram umjetničkih djela, pročitajte na ovome linku.
Inače, i moja malenkost već neko vrijeme surađuje s portalom, pa ću vas uputiti i na moga pera djela :
- razgovor s Natalijom Grgorinić i Ognjenom Rađenom, spisateljskim dvojcem koji vrlo uspješno, četveroručno, piše SAD-u : čitajte ovdje

- moj tekst o knjizi Alaina de Bottona 'Radosti i jadi rada' ovdje

Inače, Kupus.net izlazi i u papirnatom obliku, kao časopis Kupusov list, o kojemu štošta možete saznati ovdje a više stotina tekstova objavljenih na prvotnom portalu i dalje je dostupno na ovome linku




Post je objavljen 18.01.2011. u 06:32 sati.