Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

Nogomet, Engleski Liga kup
20:45 West Ham - Birmingham, 1x @ 1,30
Trenutna pozicija WH je loša... zadnja su ekipa Premiershipa... ali, bodovna razlika je zanemariva tako da samo jedna pobjeda znači skok od nekoliko mjesta.
Ovo je natjecanje u kojemu je West Ham baš na ovome terenu prije dva tjedna demolirao Manchester United sa 4-0. Istina, nije to bio najjači sastav Sir Alexa, ali ipak je to Manchester United! Grant nakon te pobjede želi otići što dalje u kupu. Sada je u polufinalu, ali kako sam Grant kaže - finale je bolje.
I probat će proći, a danas - sigurno neće izgubiti. Prije svega, nisu nimalo lošija ekipa od gostiju. Osim toga, ovo je tek prva tekma nakon koje slijedi uzvrat pa gostima je bitno tek izbjeći poraz. Dakle, i remi im je itekako prihvatljiv.
West Ham je u zadnjih 5 tekmi samo jednom izgubio i u solidnoj je formi. Od ništa bolje ekipe kojoj je dostatan i remi, na svom terenu danas neće izgubiti. Ovdje u kupu su jako daleko dogurali i blizu su prilike da idu do kraja.

Tenis,(M),Sydney,hard
23:55 Troicki V.-Chela J.I. 1 @ 1.30
Troicki,trenutno 30.igrac svijeta, hard mu odgovara u potpunosti,dobar servis ima,donio pobjedu Srbiji u Davis cupu,dobio na samopouzdanju.U dobroj formi na pocetku sezone,odigrao turnir u Dohi,stigao lagano do 1/4 finala gde se protiv Federera raspao.Ovdje u 1.kolu bio slobodan,prosle godine igrao 2.kolo,nadam se da ce ove otici barem korak vise.Ima za to lijepu šansu jer preko mreže mu je stari,iskusni Chela,38.igrac svijeta,odlican igrac,ali na clayu.Na hardu nikad nista posebno,po koju pobjedu navuce svake godine,dosta vise poraza.Uglavnom,hard izbjegava koliko god može.

20:15 -11,5/Zadar-Zagreb 2 @ 1.25
Prošla su vremena kada je Zadar bio respektiran protivnik, nažalost više nije tako. Zadar je u teškoj situaciji, financijskoj, što povlači sa sobom loše rezultate. U Zagrebu je opet obnuto, nemaju financijskih problema, igraju bez pritisaka, ležerno. Ovdje je moguća pobjeda Zagreba jer su uistinu bolji, dajem im ipak malo veće šanse za pobjedu nego Zadru, ovaj bi hendikep trebao biti neupitan! Kod Zagreba nema Mulamerovića, a u Zadru su kompletni.

Srednji ulog
Ukupni koef.: 2,11
Sretno!


Post je objavljen 11.01.2011. u 17:29 sati.