Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

18:00 Cibona (h-12,5) - Hemofarm 2 @ 1,30 -->hendikep -12,5 na cibonu, odabir: 2
Nedavno je od Partizana izgubila 30 razlike, uistinu ne shvaćam zašto su ovoliki favoriti (1.40), a protiv Partizana su kvote bile izjednačene... Situacija u klubu se popravlja.. novi trener, plaće stižu, dugovi se saniraju ali još nisu na razini sa Hemofarmom. Stigli su Giriček i Anzulović ali smatram da oni ne mogu promjeniti ekipu u tako kratkom rok.. mislim da ovaj hendikep dolazi veoma lagano!

20:00 Krka Novo Mesto-Siroki 1 @ 1,20
Krka veoma dobro stoji na tablici gdje ima omjer 8-5 (kod kuće odličnih 5-1), taj poraz kod kuće nanesla im je Cedevia odmah na početku prvenstva. Krku predvodi Ikonić (ima odličan šut) i Amerikanac Booker (centar) koji je ujedno i najučinkovitiji igrač Krke. Širkoji je također solidan, omjer 8-5 (u gostima 1-4), gdje je jedino pobjedio Zadar koji je ove godine loš.. Krka je ovdje veliki favorit,Širokom je ona pobjeda u Zadru vjerovatno bila i jedina u gostima tako da ovdje vjerovatno neće uspjeti uzeti bodove. Krka je i igrački dominantna u odnosu na Široki tako pobjeda nebi trebala doći u pitanje!

Chelsea(dn)-FC Barcelona X2 @ 1,45 DUEL NOGOMET
Barcelona trebala dobiti ovaj dvoboj jer je chelsea u jako losoj formi a igra protiv ekipe koja ce ih namučiti, dok na drugoj strani barcelona igra protiv isto tako slabašnog deportiva koji zapravo nema loš omjer kod kuće, štoviše smao jednu izgubljenu ima.. smatram da će barcelona pobjediti s više od 2 pogodaka dok će Chelsea ako i pobjedi.. pobjeda biti minimalna od 1 razlike.. ovu ponudu mozete naci samo u super sportu..

Niži ulog
Ukupni koef.: 2,26
Sretno!


Post je objavljen 05.01.2011. u 12:22 sati.