Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

17:00 DBSkyliners-Bayreuth 1/1@1,25
Skylinersi su ove sezone veoma konstantni i rijetko razočaraju. Igre su im odlične i u dobroj su formi, trenutno su 2. Na statistikama i imaju omjer pobjeda i poraza 11-3. U goste im dolazi slabašni Bayreuth koji se nalazi na predzadnjem mjestu na ljestvici sa omjerom 3-11. U ovo je utakmici prevelika razlika u kvaliteti između suparnika, smatram da će utakmicu riješiti već u prvom djelu susreta.

16:00 Manchester United - Sunderland 1 @ 1.30
Manchester najefikasnija ekipa u Premier ligi kod kuće, jedan remi sve ostalo pobjede, na svaki su odmor otišli sa vodstvom i smatram da će isto tako i ovdje (1,6 koef), ali ja ću radi sigurnosti igrati na čistu pobjedu a ne poluvrijeme.
Domaćinima nema Owena, Hargreawesa, Scholesa, Valencie. Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Park, Fletcher, Carrick, Nani; Berbatov, Rooney. Gosti dolaze bez Cattermole koji je suspendiran nemože igrati Danny Welbeck jer je igrac Uniteda na posudbi kod njih....Nema Turner, Bramble, Reid, Campbell-a sve većinom igrači iz početnih 11. Gordon; Onuoha, Mensah, Ferdinand, Bardsley; Henderson, Meyler, Malbranque, Richardson; Bent, Gyan.

16:00 Newcastle-Man.City gost daje go@1.25
Svi znamo koliko City ulaže u napadače, čak možemo reći da je 80% budžeta iskoristio na kupnju napadača, očito žele osvojiti premier ligu iako sumnjam u to jer rijetko kad ligu osvoji momčad koja igra zbog novaca... igraju u gostima protiv čvrstog Newcastlea kojemu se forma mijenja iz kola u kolo.. nekada su čvrsti a nekada veoma loši, mislim da će Citi ovdje pobjediti te dati nekoliko golova iako je nama potreban samo jedan.

Niži ulog
Ukupni koeficijent: 2,03
Sretno!




Post je objavljen 26.12.2010. u 14:12 sati.