Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

19:00 Aris Solun(PiK)-Rosenborg BK 1 @ 1.25
Aris je trenutno na 2. mjestu sa 7 bodova, proslo je kolo pobjedio u Madridu i tako si otvorio šansu da u ovoj utakmici odlučuje sam o sebi. Rosenborg je zadnji sa 3 poena. Domaćinima nema raspolaganju Juanma, dok kod gostiju se vratio Steffan Iversen koji je propustio prijateljsku utakmicu u subotu u Splitu sa Hajdukom.

21:05 Anderlecht-Hajduk poluvrijeme ili kraj 1 @ 1,25
Anderlecht ima priliku dočekati proljeće u slučaju poraza AEK-a. Hajduk se već oprostio od Europe, a i ove utakmice, jer dolazi bez nekoliko standardnih igrača: Subašića, braće Sharbini, Maloče, Buljata, Čopa, Režića, Brkljače, Ljubičića, zapravo na put je krenulo samo 14 igrača. Ako se još uzme Hajdukova igra u gostima u obzir, onda je opet sve na strani Anderlechta, i vjerujem da Hajduk večeras ima jako malo izgleda. Prvi susret u Splitu je hajduk spretno dobio u sudačkoj nadoknadi, no, večeras uz sve navedeno sve osim poraza Bilih bilo bi iznenađenje!

Debrecen(3,5)-UC Sampdoria @ manje 1,30
Za danas sam odabrao susret timova koji igraju samo radi reda. Nijedan ni drugi tim nemaju šansu za proći dalje Debrecen je zadnji na tablici sa 0 bodova i samo dva gola zabijena u 5 utakmica. Sampdorija nešto bolja ali nedovoljno. Imaju 5 bodova iz 5 utakmica i samo četiri zabijena pogotka. Za ovaj susret samo odigrao da će biti manje od 4 gola jer nevidim nikakog razloga zašto bi se ijedan od timova raspucao. Debrecen ima svega 2 pogodaka zabijena a Sampdorijina obrana nije loša. S druge strane ako i Sampdorija pobjedi nevjerujem da će Debrecen dopustiti nekakav veliki poraz a samim time i veliku sramotu pred svojim navijačima.

Niži ulog
Ukupni koef: 2,03
Sretno!



Post je objavljen 16.12.2010. u 16:31 sati.