Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

I dalje

Iduće četiri tete su sve od reda na telki bile bar jednom.

trece 4 small


Mila Horvat je najpoznatija naša novinarka koje je ove godine pokazala kako ima smisla za ritam i zavrtila svojom guzom i našim glavama u Plesu sa Zvijezdama, Billie Piper je možda počela karijeru kao pevaljka, ali tko to zna, veliki bum je nastao kad je počela pomagati najpoznatijem Doktoru a kasnije se i prokurvala, Emma Stone je imala sličan problem u svojem filmu Easy A, no ona je ovdje samo širila glasine o tome i dobro zaradila on i off screen, na kraju nam ostaje Mila Kunis koja nam je ove godine pokazala svoju zločestu stranu u razvikanom i čudnom filmu Black Swan.

Toliko za danas. Komentare bez ocjena u principu brišem zbog kasnijeg lakšeg zbrajanja glasova. Pravila znate, dajete glasove od 1 do 10 gdje je 1 najlošija a 10 najbolja ocjena. Obavezno je napisati i ocjenu, a ne samo npr. "glasujem za tu i tu". Ako vam treba bolja slika, klik i dobit će te nešto veći format a i retrospektivno sam stavio link na google images na ime dotične gospodične, pa možete i klik tamo.

Pozdravno, Ribac

PS: pitanje, kako kategorizirati ovaj izbor? Seks/Ljubav, ženski kutak, osobno, umjetnost, sve od navedenog ili nešto četvrto?

Post je objavljen 15.01.2011. u 18:00 sati.