Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCIMA NOVO VOZILO

KRIŽEVCI

Za potrebe Javne vatrogasne postrojbe Grada Križevaca nedavno je nabavljeno novo terensko vozilo marke Nissan Navara, a ovih dana obavljena je prva faza opremanja novog vozila hidrauličnim razvalnim aparatom tipa Holmatro, te ostalom vatrogasnom opremom potrebitom za vozilo takve namjene.
Image and video hosting by TinyPic
Prema riječima zapovjednika JVP Valenta Furmega, u drugoj fazi ugradit će se visokotlačni modul (UHPS). Sredstva za ovo interventno vozilo, koje ima pet sjedećih mjesta plus oprema, a karakteristično je po brzini trenutnog djelovanja i mobilnosti, osigurao je Grad Križevci i JVP Križevci.

Vozilo će djelovati i na ostalim područjima Županije prema potrebama, kao i druga vozila Javnih vatrogasnih postrojbi grada Koprivnice i Đurđevca. Opremanje interventnog vozila križevačkih vatrogasaca navedenim alatom samo je prilagodba novo nastalim situacijama u sklopu intervencija vatrogasaca, koji sve više djeluju u tehničkim i raznim akcidentnim situacijama, a broj požara se smanjuje.

Zapovjednik JVP Križevci i VZ Koprivničko-križevačke županije zahvalio je svim svojim djelatnicima, sugrađanima na razumijevanju i pomoći koju pružaju tijekom godine, a posebno je zahvalio predstavnicima Grada Križevaca i gradonačelniku Branku Hrgu kao i županiji Koprivničko-križevačkoj i županu Darku Korenu te potpredsjedniku Županijske skupštine Ivanu Vuku.
grad križevci

Post je objavljen 15.01.2011. u 06:00 sati.