Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Vijesti sa dna uzavrelog bosanskog lonca!

POVODOM SVE UČESTALIJIH PRIJETNJI I PRITISAKA NA ČLANOVE HRVATSKE STRANKE PRAVA BiH I NOVE ANTI-BOSANSKOHERCEGOVAČKE I ANTI-HRVATSKE KOALICIJE

Photobucket

U zadnje vrijeme, sveto Luciferovo trojstvo HDZ-A (BiH & HR), kao i dijelovi medjunarodne, u umaku od krvi masonirane, globalističke medjunarodne zajednice, izravni ili neizravni način, meni dobro poznatim medijskim manipulacijama, serviraju zaključak kako će nam tzv. Republika Srpska i Milorad Dodik dati „treći entitet“.

Turbo-četnik Milorad Dodik s HDZ-ovim slavoserbskim trkačima na kratke staze, Draganom Čovićem i Božom Ljubićem, otvoreno odvija i ponovno otvara još nezarasle ratne rane. Brzo smo zaboravili četničke i partizanske vampirske balove tijekom Drugog svjetskog rata,
a sad, čim shvatimo da su Srebrenica, Vukovar, Sarajevo, dio naše zajedničke balkanske nacionalističke histerije lakše ćemo primiti “zapadnoeuropske vrijednosti”.

Od tih “vrijednosti” koje nas čekaju u civiliziranoj Europi, jako mi, i da oprostite na izrazu, blago rečeno, idu na neku stvar ljevičarska i liberalno-demokratska  potpora pederima i lezbijkama te njihovim „pravima“ da odgajaju našu djecu, genetski modificirana hrana i harač medjunarodnih financijskih institucija, u narodu poznatiji kao kamata i zelenaštvo.

Da bih se što lakše odrekao Srednje Bosne i Posavine te sjeo za pregovarački stol s četnicima, trebao bih shvatiti i opasnost od islamskog fundamentalizma. E, tu bih se složio s njima. Muslimani znaju biti jako gadni kada se naljute. Svojim očima sam gledao te islamske fundamentaliste kako goloruki jurišaju na četničke tenkove eda bi sačuvali svoje kuće, žene i djecu.

Koliko se sjećam, u ne tako dalekoj povijesti, a i u ovom Domovinskom ratu, ti su "opasni islamski fundametalisti“ u okviru elitnih hrvatskih postrojbi branili svetu rijeku Drinu i umirali s riječima na usnama ZA DOM SPREMNI!. Sanjali su oni, zajedno s nama katolicima, granice na Drini, no probudiše nas iz zajedničkog sna topovi Mate Bobana, a oči nam prekriše tijelima ubijenih zapovjednika HOS-a. Prekri nebo mrak krvavih crnih uniformi.

Dok hrvatski podanički mediji uglavnom skrivaju nova zbivanja u BiH, ili pak neka holivudska drolja dobije veću minutažu u udarnom terminu, HSP BiH i njihove obitelji trpe prve udarce HDZ BiH (oba su pala) i četničke koalicije. Metode su iste - glumci dobro poznati, a nove uloge još se dijele. Pitam se koliko još nisko možemo pasti.

Biti član bilo koje frakcije HSP-a ne znači automatski biti istinski pravaš. Pravaš će uvijek braniti Bosnu i Hercegovinu u svojim punim granicama - ni pedlja više ali ni milimetar manje. Pravaš nikad ne će okrenuti ledja svojim muslimanskim kameradima.
I neka se čuje i TEKBIR, i Allah'u ekber, jer ako Božji gnjev prolije vatru svoga oružja, milosti ne će biti.

Krunoslav Grubešić

www.wikileaks.hr


Post je objavljen 13.01.2011. u 21:33 sati.