Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

NEDOLIČNO DEMOKRATSKO PONAŠANJE

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Zanešen (opijen) vlašću načelnik općine Stankovci, Baradić, nedolično demokratskom ponašanju, preko mobitela 098 273 743 vrši pritisak na potpredsjednika Stranke hrvatskog zajedništva – Hrvatske i predsjednika SHZ-a Zadarske županije kako se to činilo neistomišljenicima – opoziciji i prošlih godina.

OPĆINA STANKOVCI

Čelnici općine Stankovci u Zadarskoj županiji pomoću kupljenih medija hvale i nagrađuju ludilo, dok hrvatski narod propada ekonomski i duhovno.

Svojim načinom vladanja potrošili su vrijeme žiteljima, urušili moralne vrijednosti što je očigledno i uzrok pada nataliteta u općini Stankovci. Dakle, Hrvati su stoljećima umjeli imati i čuvati svoju djecu dok danas ovakvim vladanjem žitelji općine Stankovci gube bitno - smisao.

Posljedica takve vladavine u općini Stankovci je opadanje nataliteta.
Prema zavodu za statistiku broj stanovnika općine Stankovci 1991. godine (Stankovci, Budak, Velim, Crljenik, Bila Vlaka i Banjevci) bio je 2591 ( dvije tisuće petsto devedeset jedan) stanovnika, a 2001. godine 2062 (dvije tisuće šesdeset dva). Dakle, 529 (petsto dvadeset devet) stanovnika je manje, a što je odraz vladavine sadašnje vlasti općine Stankovci pomoću koje zlo, tj. smrt u općini Stankovci stvara beznađe.

Navedena mjesta su u sljedećem minusu po opadanju stanovništva: Stankovci – 215, Budak – 111, Velim – 19, Crljenik – 22, Bila Vlaka – 64 i Banjevci – 98. Ako se ovakav trend i dalje nastavi za 40 godina navedeno područje će biti bez stanovništva.

Jedna od posljedica takve vladavine u općini Stankovci je i nezaposlenost. Sada je u općini nezaposleno 86 osoba, a poslovna zona Stankovci proglašena je 2009. godine kao najuspješnija zona u RH. Istima nije cilj zapošljavanje već preko poslovnih zona peru novac kroz pripremu terena, dovođenje infrastrukture i dr. U poslovnim zonama otvorili su skladišta koja zjape prazna i u kojima nema zaposlenih. Osim nezaposlenosti žitelji općine Stankovci obraćaju se Stranci hrvatskog zajedništva i traže odgovor o prenapuhanoj investiciji izgradnje pogona za preradu ribe u poslovnoj zoni u Stankovcima (obična hala-skladište) koja je stajala preko «astronomskih» 80 milijuna kuna.

Također, jedna od posljedica je i destimuliranje Hrvata u emigraciji za povratak u domovinu.
Hrvatska dijaspora veselila se samostalnosti Hrvatske misleći da će napokon biti prihvaćeni i moći se vratiti u općinu Stankovci, a što se do danas nije dogodilo. Kako to da njihov kapital nije mogao doći u RH i općinu Stankovce. Dakle, u Općini Stankovci zlo se očituje proporcijalno neznanju (nesposobnosti) vlasti u općini Stankovci.

Poslano


1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. MUP-a
4. USKOK-u
5. Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru


U Stankovcima, 13. siječnja 2011. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE




Post je objavljen 13.01.2011. u 16:10 sati.