Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gnojidba

Marketing

Pokrenut mini-portal gnojidb.info

Nakon zakupa domene, pokrenut je i mini-portal na slijedećoj adresi:

www.gnojidba.info

Za sada je postavljen predložak, a "punjenje" portala slijedi tijekom slijedećih 30-tak dana. Nakon gotovo 3 godine postojanja bloga na temu gnojidbe, krećem sa mini-portalom, dok će blog zadržati svoju osnovnu funkciju; iznošenje kratkih informacija.
U svakom slučaju, mali korak za veliki tehnološki pomak (dobro znaju svi koji su pokretali vlastiti web sadržaj mouthwash).

Nakon "punjenja" portala krećem sa promocijom (markteingom)....

Autor bloga,
mr.sc. David Gluhić

p.s. Jučer navečer je na forumu vinogradarstvo.com predstavljena informacija o pokretanju mini-portala. U samo sat vremena, sa portala je bilo više od 10 linkova na probnu stranicu mini-portala (informacija je postana sa dva cilja; da ljudi vide predložak portala i iznesu komentare i primjedbe i da članovi foruma znaju za postojanje novog portala, gdje mogu dobiti relevantnu informaciju o gnojidbi. Zasad ništa od toga). No, danas više nema posta sa informacijom o postojanju portala gnojidba.info. Šteta (iako je to osobna odluka administratora navedenog foruma; kako i piše u njihovim pravilima) eek.
Eto, bila je prilika za suradnju (portal o gnojidbi, svakako nije konkurencija portalu o vinogradarstvu, već je mogao biti samo komplementarni dio, naročito na području gnojidbe vinove loze). Sada u slijedećih 30-tak dana "sve snage" na popunjavanje portala, a onda idemo dalje smokin


Post je objavljen 12.01.2011. u 08:23 sati.