Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moronbrother

Marketing

Naslov je tu da bude

Poštovani..

Ovaj 10.1.2011 je, i ja sam se sjetija ovog mog bloga..
Oooo svašta se desilo u mom životu, od mog zadnjeg javljanja.
Stvarno oprostite, Vi, moji vjerni čitatelji, na totalnom nemaru prema Vama.
Znam da ste iščekivali moje riječi, moje tekstove, moje nadasve mudre i filozofski zahtjevne misli, ali mene je bila zahvatila jedna jako teška i neizlječiva bolest. O da, nemojte se brinuti, preiživit ču. Doktori kažu, još mi preostalo nekih 50-tak godina. Simptomi su strašni. Bolovi nepodnošljivi. Prvo se nije znalo ča mi je. Vršile su se razne pretrage, istraživanja. Bio sam kao laboratorijski štakor.
Nakraju dijagnoza je ovakva: Akutna ljenost, fjakitis sterilitis ležitis zvana svinjska bolest.
Znam, užasnuti ste time. Priča se da je zarazna, i prenosi se zrakom. Svi smo mi izgleda zaraženi tom akutnom bolešču. Prava je to pošast.
U cijeloj toj situaciji sam odlučija otkrit uzroke i gdje je nastala ta bolest. Istraživajuči razne mitove, legende, viceve, i priče došao sam do jednog zanimljivog podatka. Crnogorac je kriv za sve. Ima stvarno strašnih podataka.
Crnogorac da bi sakrio novac od svoje žene, jednostavno sakrije novac ispod metle.
Moje istraživanje išlo je dalje, dublje, i sve dublje. Upoznao sam jednog starog kineskog kung-fu majstora. On me upoznao sa svojim najboljim prijateljom, za kojeg je tvrdio da je jako bolestan od ljenosti. Bio je to jedan hinduistički sveti čovjek. Hah, da ste samo vidili tog lika.
Nezna ča je trava, a dredovi mu do poda. Tada sam pomislio da je jedini lik takve vrste. Lik se zvao Bugatarakstimo..
Ime mu zakurac. Da se ja tako zovem bacio bi se sa te Himalaje di smo se u tom trenutku upoznavanja nalazili. Sjeli smo. On je pogledao u sunce, te zatim upao u duboku meditaciju. Počeo je nešto mumljati. Kinez je pomislio da če sada umrijeti, da ga bolest dokrajčuje, a kad ono Bugatarakstimo izreče, za mene presudne riječi: SVI SMO MI LIJENI, SVAKI NA SVOJ NAČIN. Tada sam shvatio sve..pa ja sam zdrav!!
Lijenost je sposobnost svakog čovjeka da kaže drugima da mu se nešto ne svidja.
Lijenost nastupa, kad nastupa i nezadovoljstvo prema nečemu.
Lijenost je možda i dobra!
I onda sam se probudio i shvatio da sam u svom krevetu. I da se ništa od tih putovanja nije desila..
AHH jebemu...treba neke promjene radit u životu zaključih!
Istog dana sam nazvao starce i rekao im: odustajem od ovog faksa..više neželim studirat FER, nisam zadovoljan sa tim, i želim otići.
Nisu najbolje prihvatili
Spakirao sam kofere..pozdravio sam gazdaricu. Kuja mi treba vratit 2000 kn-a, valjda oče! Starci, su me čekali ispred zgrade..i otišao sam za Istru. Ahh
Sada je ovakva situacija..bolest još vlada mnome, ali plan za budučnost je tu! Volje se ima..traži se neki posao. O da, posao mi treba pod hitno. Iako je sjebana situacija u cijeloj našoj sjebanoj državi..i ima puno nezaposlenih, ja se držim one stare latinske DUM SPIRO SPERO, dok dišem nadam se. I znam da če bit dobro. Nakon ča nađem posao..zaradim nešta, vratim dio duga koji imam kod mojih staraca, upisuje se drugi fakultet. Upisat ču neku informatiku, i mozda i povijest. heh, ja učitelj povijesti. MOŽDA BUDEM I TO, ko to može znati!
Heh, optimizam i radost podiže i mojca..predivna osoba, jakog karaktera. Nessvakidašnje ljepote. Zelenih očiju, i plave kose(iako se sad u crveno pofarbala), da, volim je. Ona me spašava.
Ča reči za kraj..Ma kraja još nema, nit če ga bit još u skoroj budučnosti!

I sad jedan moj napadaj inspiracije:

Fatalna žena M.P.V.

Fatalna žena je plava, zelenih očiju,
vatrene naravi, hladnih misli,
Ona zanosnim pokretom dresira psa u tebi,
A kad psom i postaneš,
baci te na ulicu da cviliš u blatu!

kako zivot zna biti usran,
takav da čovjek postane pesimističan.
smisao za humor je nestao,
Ja sam zombi postao,

Tako mi i treba, kad vjerovao sam ženi
toj sjebanoj ženi!
Jer ona kad psom i postaneš,
baci te na ulicu da cviliš u blatu!

Post je objavljen 10.01.2011. u 18:50 sati.