Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkbjelovar1999

Marketing

Dvoransko prvenstvo regije - Koprivnica

Danas je u Koprivnici u novoj dvorani RK Podravka odigran prvi od 5 ciklusa odigravanja utakmica dvoranskog prvenstva regije. Naši pioniri igraju u skupini sa NK Slaven Belupo Koprivnica, NK Mladost Ždralovi, NK Virovitica i HNK Suhopolje. Postoji i druga skupina u kojoj igraju NK Varaždin, NK Međimurje, NK Križevci, NK Nedeljanec i NK Podravina, te će se najbolji iz obje skupine susresti u završnici natjecanja.

Od Dvoransko prvenstvo regije 2011


Odigrane su slijedeće utakmice:

Slaven Belupo - Bjelovar 0 : 0
Mladost (Ž) - Suhopolje 1 : 1
Virovitica - Slaven Belupo 0 : 1
Bjelovar - Mladost (Ž) 1 : 1
Virovitica - Suhopolje 2 : 2
Slaven Belupo - Mladost (Ž) 1 : 1
Suhopolje - Bjelovar 0 : 1
Mladost (Ž) - Virovitica 2 : 1
Suhopolje - Slaven Belupo 0 : 2
Virovitica - Bjelovar 0 : 2

Tablica
1. NK Bjelovar 4 2 2 0 4 : 1 8
1. NK Slaven B. 4 2 2 0 4 : 1 8
3. NK Mladost 4 1 3 0 5 : 4 6
4. HNK Suhopolje 4 0 2 2 3 : 7 2
5. NK Virovitica 4 0 1 3 3 : 7 1

Od Dvoransko prvenstvo regije 2011


Već letimičnim pogledom na rezultate utakmica vidi se da u skupini nema apsolutnog favorita. Sve ekipe su podjednako, ali svaka na svoj način jake. Naši dečki sa dva neriješena rezultata i dvije pobijede trenutno drže prvo mjesto zajedno sa Slavenom u skupini i nadamo se da će dobrom igrom u slijedećim utakmicama i zadržati i učvrstiti vodeću poziciju i ući u završnicu natjecanja. Nije na odmet spomenuti da našu ekipu čine igrači većinom 1999. godišta, dok su u ostalim ekipama većinom igrači 1998. godišta.

Prva utakmica koja je završila neriješeno i bez golova odigrana je sa NK Slaven Belupo. U drugoj se igralo protiv naših odličnih gradskih rivala iz Ždralova, te je i ta utakmica nakon dosta prilika na obje strane i pomalo čvrste i grube igre završena rezultatom 1 : 1. Jedini gol za Bjelovar postigao je Franko Kovačević. Tek u trećoj (treća sreća) utakmici ostvarena je minimalna pobjeda od 0 : 1 protiv borbene ekipe Suhopolja zahvaljujući golu (opet) Franka Kovačević. Zadnja utakmica protiv Virovitice završila uvjerljivom pobjedom od 0 : 2 golovima Franka Kovačević.
Igrali su: Juraj Fanton, Matej Hudaček, Toni Brezina, Marijo Rajić, Arijan Res, Leonardo Mlinarić, Jurica Baronić, Borna Rebić, Nino Majdančić, Franko Kovačević i Nikola Kozić.

Od Dvoransko prvenstvo regije 2011


Čestitamo ekipi na igri i postignutim rezultatima, te neka isto tako nastave i u školskim klupama. thumbup

U slijedećem ciklusu natjecanja domaćin je NK Mladost (Ž).


Post je objavljen 09.01.2011. u 16:43 sati.