Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

UGAŠEN POŽAR U KRALJEVU

KRALJEVO

Požar, koji je jutros oko 9.45 sati izbio na trećem katu Gradske kuće u Kraljevu ugašen je. Izgorjela je jedna kancelarija. Glasnogovornik policijske uprave Kraljevo Kristina Nikolić kaže za S media portal da nema ozljeđenih,a da će istraga pokazati šta je izazvalo požar.

Zapovjednik lokalne vatrogasno spasilačke jedinice Milanko Obrenović rekao je novinarima da je požar veoma brzo lokaliziran i da se može reći da je u požaru jedna kancelarija potpuno izgorjela, dok je u dvije kancelarije oštećen namještaj. Obradović je precizirao da je izbijanje požara prijavljeno u 9.50 sati i da je ekipa stigla na teren za manje od jedne minute i odmah intervenirala u unutarnjosti zgrade.

Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović rekao je da u kancelarijama, koje su bile zahvaćene plamenom, nije bilo dokumentacije vezane za sanaciju štete od zemljotresa koji je pogodio to područje, kao što su projekti sanacije ili nalozi za isplatu", rekao je Simović.

Požar u zgradi Skupštine opštine Kraljevo u samom centru grada gasili su pripadnici vatrogasno spasilačke jedinice, a zaposleni u Gradskoj upravi Kraljeva napustili su zgradu odmah po izbijanju vatre, čiji uzrok još nije poznat.Glasnogovornik policijske uprave Kraljevo Kristina Nikolić kaže za S media portal da su vatrogasne ekipe, ekipe policije i istražni sudac na mjestu događaja.Ona dodaje da u požaru nema ozljeđenih, jer su po izbijanju požara svi zaposleni napustili zgradu. s media

Post je objavljen 06.01.2011. u 12:00 sati.