Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izvornade

Marketing

Samoubojstvo iz zasjede za 1.000,00 kuna . . .

Osobno, a i mnogi oko mene su se smijali rečenici "SAMOUBOJSTVO IZ ZASJEDE" i smatrali je neizvedivom u praksi.

Više se ne smijem toj rečenici i s vremena na vrijeme plačem (nije me stid) i molim da se ta rečenica ne ostvaruje u praksi, jer ta je rečenica surovo istinita i svake godine ostvaruje se u milijunima slučaja.

Najžalosnije je da "SAMOUBOJSTVO IZ ZASJEDE" svojom odlukom u djelo provode "RODITELJI", jer ne žele da se njihovo dijete rodi. Pustimo priče iz znanosti, "RODITELJEM" se postaje samim začećem djeteta, a nakon začeća dijete se razvija da postane odrastao čovjek. Na putu djetetovog odrastanja "neki RODITELJI" svom djetetu postave zamku "SAMOUBOJSTVA IZ ZASJEDE" pod izlikom "svojeg prava na samosvjesnu i odgovornu odluku planiranja obitelji – bez obzira na dugoročno tragične posljedice za tu istu obitelj". Svojom samosvjesnom odlukom „RODITELJI“ u majku ugrade "oružje protiv djetetove dobrobiti - zvano spirala". Ugradnja oružja zvano spirala iznosi 1.000,00 kuna.

Samosvjesnom odlukom „RODITELJA“ o ugrađivanju oružja u majku protiv djetetove dobrobiti, ugroženost djetetove dobrobiti je očita. Dijete se razvija, razvija, razvija i doživi neugodno iznenađenje „RODITELJA“. Posljedice po dijete su trajno ugasnuće njegovog razvoja "SAMOUBOJSTVOM IZ ZASJEDE" ostvareno oružjem samosvjesne odluke „RODITELJA“.

Posljedice za „RODITELJE“ su njima znane.


Post je objavljen 05.01.2011. u 08:43 sati.