Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

MAČKA NA KROVU, VLASNIK ZABRANIO VATROGASCIMA PRISTUP KROVU

ZAPREŠIĆ
Piše: marta 76

Ujutro poziv očajnog susjeda, da na susjedovom krovu kuće već par dana viđa macu koja nikako da siđe.Izlazimo na teren munjica i ja..provjeravamo stanje, maca je stvarno tamo, nije tako visoko , optimistične odlazimo direktno vatrogascima, jer su na poziv susjeda odbili izaći na intervenciju.Vatrogasci nas šalju na policiju te obećaju izaći na teren tek kad ih policija uputi.Uspijemo sve, u policijskoj stanici pristojno objasnimo sitauciju, zapišu dojavu i u roku sat vremna policajci dolaze pred kuću.
Image and video hosting by TinyPic
Izlazi sin vlasnika kuće kaže da zna da je maca gore da su je gađali grudama da siđe ali nije htjela.Vatrogasci razrađuju taktiku, pripremaju ljestve,munjica i ja čekamo sa transporterom i mrežom, u veterinarskoj već sve dogovoreno da maca dolazi ubrzo.Na to iz kuće izletava vlasnik kuće, crven, "zapaljen" viče i vrijeđa, zatvara lesu, svi stojimo ukopani, zabranjuje nam ulazak.Vatrogasci zabezeknuti, iskreno im je bilo žao, policija zove svoje nadležne da pokušaju nešto napraviti

Ništa...USTAVNO pravo je ne ulaziti u tuđi posjed, ne mogu ništa učiniti bez sudskog naloga.Pokušavam moliti tog čovjeka, lijepo..na kraju ružno svakako. molim ga da nas pusti da spustimo macu, jer će uginuti, idem toliko daleko da mu govorimo da će imati leš na krovu.Ništa, otišle smo doma.Zvale vet.inspektora, na G.O. je , rekao je da sutra dođemo u ured da sredimo nalog.Da li će sutra biti kasno..što reći na ovakve ljude..svakakve gadosti sam tom sinu rekla o njegovom ocu, susjed se povukao u svoje dvorište jer je i sam rekao da je je ta osoba veliki mrzitelj životinja, znao je što će se dogoditi,zašto je sirota maca zapela baš na krovu monstruma? Postoji li pakao za ovakve ljude. Što smo još mogle napraviti?? Preko ovoga nećemo prijeći.
pročitaj komentare



Post je objavljen 04.01.2011. u 12:00 sati.