Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theendisnear

Marketing

Prvi post

Dobro jutro.

Čovjek na dnu ne može spavati pa piše ovdje.

Da vidimo malo o meni gdje sam sad. Na dnu, naime u zadnjih mjesec dana sam prošao put do pakla i sad sam tu, nema vipe dolje samo gore mogu pa se nadam da ću i uspjeti.

Mlad sam imam 20 i koju i još uvijek među živima. Cilj mi je pronači posao i preživjeti te upsati fakultet u 7. mjesec, ali do tad treba nekako izdržat. Naime moj idilični svijet u kojem sam bio student koji je imao sve novac, prijatelje, curu i sve se srušilo. Svađa sa mekim dragim ljudima uzrokovala je da moram odseliti od kuće i upustit se u samostalan život. Cura me ostavila jer sam ja jednostavno postao jedna mračna osoba koja prije nisam bio. A sad, sad sam gotov. U novčaniku stoji jedan barba Gundulić i ništa više. Primanja koja ću dobiti odma odlaze na plačanje stana i režija naime točno toliko bi trebao dobiti i onda nula. Pa dobro nije meni toliko loše imam barem plačen smještaj sljedećih mjesec dana.

Kako sam došao ovdje svojim greškama tako da svima koji ste me krenuli žaliti ponovno razmislite jer sam sam kriv za sve. Bio sam idiot, ali eto tek kada udreš u zid shvatiš neke stvari.

Što namjeravam pisati na ovim blogu? Pa planiram vas provesti kroz moj put na dnu. Možda se i izvućem, a možda i ne vidjet ćemo, također želim da ovaj blog meni posluži kao podsjetnik gdje sam da se ne bih nikada vratio i idem prema gore te da postavim ciljeve i držim ih se. Koji put ću i zabrazdit u neke druge teme, ali to je manje bitno.

Post je objavljen 04.01.2011. u 03:47 sati.