Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCI RAZMJENILI ČESTITKE NA 20 METARA VISINE

GOLA

Koprivnički vatrogasci i njihovi kolege iz mađarskog Nagyatada nastavili su tradiciju, te šestu godinu za redom prvoga dana Nove godine točno u podne razmijenili novogodišnje čestitke. Točka susreta ponovo je bila na sredini između dvaju graničnih prijelaza, gdje su vatrogasne zapovjednike i načelnika općine Gola Stjepana Milinkovića digli vatrogasnim ljestvama.
Image and video hosting by TinyPic
U vatrogasnim ljestvama na dvadesetak metara visine svoje zdravice izrekli su zapovjednik koprivničkih profesionalnih vatrogasaca Slavko Tucaković i zapovjednik vatrogasaca Nagyatada Feri Dekić,te tom prilikom čestitao Novu godinu uz čašicu pjenušca, nakon toga zavijorile su se zastave dviju prijateljskih zemalja i zastava Europske unije.

- Mi smo otišli u zrak, na dvadesetak metara visine, otvorili smo šampanjac, nazdravili svima s pogledom na Hrvatsku, s pogledom na Mađarsku, s pogledom u Europsku uniju, rekao nam je zapovjednik koprivničke Javne vatrogasne postrojbe Slavko Tucaković.

Naglasio je da u zajedničkoj čestitci sudjeluju i carinici i policajci te simoblično i sve druge službe koje dežuraju i rade svoj posao na praznik Nove godine. Ovogodišnju čestitku popratili su svojim dolaskom i mađarski turisti.
radio koprivnica



Post je objavljen 03.01.2011. u 12:00 sati.