Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Jedno iskustvo /neobična priča/



Jedno iskustvo /neobična priča/


Kamala se vraćala kasno s posla i odlučila je proći jednom malom ulicom kojom do sada nije išla. Kako je uvijek nosila sliku Babe sa zlatnim lingamom (Bhagawan's Hiranyagrabha Lingam) nije se bojala ničega.
No nije znala da je ta ulica slijepa i završava velikim kamenim zidom.
Odjednom se stvoriše dvojica muškaraca iza nje koji su je počeli progoniti s lošim namjerama. Potrčala je kako bi pobjegla, ali naišla je na taj zid, tako da se našla u stupici. Nije znala što bi učinila pa je posegnula u torbicu i zgrabila Swamijevu sliku s Lingamom. Torbica joj je ispala iz ruke, a također i slika koja je pala na pod. Dvojica muškaraca su je stigli i kad su vidjeli sliku na podu, pobjegli su glavom bez obzira.
Naišla je policija i oni su uhvaćeni.
Kad je žena ispitivana u stanici, pitali su je tko je taj čovjek na slici u narančastoj odjeći. Ona je rekla da je to njezin Bog i sve, ali da živi jako daleko. Čudno u cijeloj priči je, naime, iskaz koji su dali ona dvojica muškaraca koji su je progonili. Rekli su da su pobjegli od straha kad su je sustigli jer su vidjeli tog istog čovjeka u narančastoj odjeći kako stoji pored nje.

Om Sai Ram.




Post je objavljen 03.01.2011. u 08:08 sati.