Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nadakljucec

Marketing

Božični koncert “Želim život“

Već peti po redu humanitarni božićni koncert Zaklade Ane Rukavine pod nazivom „Želim život“ održao se 21. prosinca na Trgu bana Jelačića. Mnogobrojni estradnjaci pridružili su se ovoj akciji, te je tom prilikom sakupljeno 537.516 kuna.

Image and video hosting by TinyPic
Lana Klingor na pozornici (photo by: Nada Ključec)

Na središnjem zagrebačkom trgu nastupili su AliBi, Bojan Jambrošić, Colonia, E.T., Emilija Kokić, Feminnem, Franka Batelić, Jole, Karma, Kim Verson, Lana Klingor, Jacques Houdek i Novi Fosili. Nekoliko ulica dalje u Novinarskom domu smješten je bio call centar, gdje su se na pozive građani javljali poznate ličnosti iz javnog života, uključujući i premijerku Jadranku Kosor.


Franka Batelić i Emilija Kokić (video by: Nada Ključec)

Koncert koji je prenosio HTV i tijekom kojeg se skupilo 537.516 kuna još je jednom dokazao da duh Ane Rukavine i dalje živi, iako je od njene smrti prošlo pet godina. Njenom inicijativnom pokrenuta je ova akcija, jer u Hrvatskoj ne postoji dovoljno razvijen sustav dobrovoljnog darivanja koštane srži.

Image and video hosting by TinyPic
Emilija Kokić (photo by: Nada Ključec)

Prema riječima upraviteljice Zaklade Ane Rukavine, Marije Rukavine ovaj koncert je koncert zahvale svima onima koji su koji su omogućili rad Zaklade i dali nade onima koji se bore sa ovom opakom bolesti.

Image and video hosting by TinyPic
AliBi sa Frankom (photo by: Nada Ključec)

"Beskrajno volim život i ljude. Znam i imam za koga živjeti. Odustajanje nikad nije bila opcija za mene. Želim život!“ Anine su riječi koje ne samo da pružaju utjehu i nadu onima kojima je to najpotrebnije, nego i su i dobar podsjetnik onima koji su zaboravili uživati u životu i svemu onome što život nosi.



Post je objavljen 29.12.2010. u 13:31 sati.