Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinagoreta

Marketing

Santa was a naughty boy..

"Santa was a naughty boy", naziv je tematskog partija koji se održao za Božić u zagrebačkom klubu Aquarius u organizaciji već kultnih Sound Designersa.
Sound Designerse koncipirao je pokojni DJ Dr. Shrink aka Daniel Jurić, a danas ovaj iznimno uspješni i posjećeni klupski program nastavljaju graditi Lady DJ Suub@ru & DJ Martyn Negro. Uz njih, svaku subotu prisutan je i gostujući DJ, što u glazbenom smislu daje dodatno bogatstvo i raznolikost ponude.
Sound Designersi su nastali prije godinu dana, a ono što su zamislili tim programom, uspjeli su i ostvariti. Aquarius je postao klubom koji mladi posjećuju iz subote u subotu, a nikad im ne dosadi, jer je svake subote drugačija tema, s različim akcijama pića i poklonima za posjetitelje.

Image and video hosting by TinyPic
Pozivnice događaja ( photo by: Tina Goreta)

Tu su i promotori i promotorice koji dijele pozivnice i stavljaju posjetitelje na popis, kako bi im omogućili besplatan ulaz u klub.
Ove večeri na događaju Santa was a naughty boy, Sound Designersi su napravili performans sa "zločestim Djedom", koji je najseksipilnim željama poklanjao darove. Ideju je napravilo još zanimljivijom i atraktivnijom, to što je Djed doveo sa sobom i svoje "sexy santa dancers". Gosti ovog kluba su bili oduševljeni, pogotovo jer su mogli dobiti i koktele po promotivnim cijenama i zabavljao ih je Marko Petar Orešković koji je stvarao atmosferu ljeta.

Image and video hosting by TinyPic
Aquarius ( photo by: Tina Goreta)

Image and video hosting by TinyPic
(photo by: Tina Goreta)

Sound Designersi su poznati po tome što je njihov program baziran isključivo na house glazbi. Iako ponekad da bi zadovoljili sve svoje posjetitelje, ne čudi kad u Aquariusu zateknemo dva flora sa dvije vrste glazbe.
Ovaj Božić je bilo jako zabavno provesti sa Sound Designersima.. Mladi ljudi, svi na jednom mjestu, koji uživaju u kvalitetnoj glazbi i dobroj atmosferi.
Već poznata parola po kojoj svi prepoznaju SD je : "Design sound with us". Ni ne sumnjam, da će za doček Nove godine Aquarius oboriti sve s nogu, jer SD ugošćuju poznate i slavne SHAPESHIFTERSE. No, o tome u slijedećem postu :)

Image and video hosting by TinyPic
( photo by: Tina Goreta)


Nastup mladog DJ-a Yoome aka Ivan Jumić na Sound Designersima ( video by: Tina Goreta)

Post je objavljen 31.12.2010. u 16:44 sati.