Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dreamdreamdream

Marketing

next year baby..

Prošla je još jedna godina..2010. Po prvi put se osjećam sjetno na Staru godinu i ne to nije zbog kolača, sarme, francuske i ostale hrane koja se pripisuje ovom danu. Jednostavno sa sigurnošću mogu reći da je ova godina bila divna. Naravno u svakom dobru neko zlo, ali ipak prevladalo je ono dobro. Upoznavanje puno ljudi od kojih su me neki uvjerili da još uvijek postoje dobri ljudi, posebice momci ( o da ima ih i dobrih još uvijek, ne bi čovjek vjerovao).
Osim upoznavanja, naravno mnoge ljude sam i izgubila ilitiga odjebala iz svog života i iskreno ne žalim previše zbog tog. Sve se posložilo kako treba..napokon.Okružena sam s onima koje trebam, onih koje ne trebam više i nema. Bar ne za mene. Naravno da žalim za nekim stvarima i naravno da je moglo biti drukčije, možda čak i bolje, ali eto nije i ispalo je kako je ispalo. Na kraju krajeva sve se događa s razlogom.
Da ne duljim previše, jer nemam inspiracije.
Sretna Vam svima Nova 2011. :)). I nek bude još bolja od ove prošle :).a što se tiče novogodišnjih odluka nemojte ih donisiti jer znate i sami da ništa od toga :).

Prikladna pjesmica u tom stilu:

http://www.metrolyrics.com/next-year-baby-lyrics-jamie-cullum.html

Post je objavljen 31.12.2010. u 14:09 sati.