Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinagoreta

Marketing

Koncert Zaklade Ane Rukavine

Ove godine je organiziran peti po redu humanitarni božićni koncert na Trgu bana Josipa Jelačića. Koncert je održan 21. prosinca, a nastupili su : AliBi, Bojan Jambrošić, Colonia, E.T., Emilija Kokić, Feminnem, Franka Batelić, Jole, Karma, Kim Verson, Lana Klingor, Jacques Houdek i Novi Fosili.
Koncert se održao 21.prosinca u 20 sati na glavnom Trgu u Zagrebu, usprkos hladnoći, centar je bio pun ljudi, svih uzrasta, i svi su uživali u predobroj i rasplesanoj atmosferi, za koju su se najviše potrudili izvođači.
Koncert je održan u znak zahvale svim dobročiniteljima koji pomažu rad Zaklade.

Image and video hosting by TinyPic
Emilija Kokić na konceru ( photo by: Tina Goreta)

U sklopu koncerta organiziran je i call centar u kojem će se na pozive na humanitarni broj telefona javljati poznate osobe iz političkog, gospodarskog, zabavnog i sportskog života te tako prikupljati sredstva za daljnji rad Zaklade.

Mladi ljudi su uvijek posebno oduševljeni s ovakvim koncertima. Na jednom mjestu mogu vidjeti sve svoje najdraže izvođače, plesati s društvom i uživatu u božićnom ugođaju u centru grada.

Image and video hosting by TinyPic
Franka Batelic (photo by: Tina Goreta)

Isto tako, povodom ovog humanitarnog koncerta, studenti Medicinskog fakulteta i Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu na Trgu bana Jelačića organiziraju akciju upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica.
Kako doznajem sa službene stranice Zaklade, već je tipizirano 19 275 uzoraka krvi.

Najviše od svih izvođača, je publiku podigla Colonia, koja se pojavila sa svojim atraktivnim plesačicama. Indira je sa svojom energijom i skakanjem zagrijala građane, međutim nije zaostajala ni Emilija Kokić koja je otpjevala pjesmu "Ja sam vlak" sa mladom pjevačicom Frankom Batelić.
Što reći, osim da grad Zagreb, kao i njegovi građani podrzavaju ovakve akcije i koncerte, i još nikad nije falilo zabave, iako su se svi na ovaj dan sjetili tužne priče o Ani i njena pisma "Želim život". Premda je njena smrt donijela puno tuge, isto tako je bila inspiracija za rad ove Zaklade i za pružanje pomoći svima oboljelima.

Image and video hosting by TinyPic
Lana Klingor ( photo by: Tina Goreta)



( video by: Tina Goreta)



Post je objavljen 30.12.2010. u 20:09 sati.