Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

Žene i kozmetika

Kud je to sve otišlo mila majko. Eto ta industrija kozmetike. Žene su im glavne žrtve i to nešto malo muških pavijana koji koriste te kreme i kremice. Ustvari…ja ne mogu zamisliti da se muškarac maže kremama…pa el to muško?...no žene…eeeeee…svinjskom masti bi se namazale samo da na kanti od 15 kila piše LOREAL ili neka slična marka. To se mažeeee da se više ni ne gleda za što je kakva mast. A i tih masti ima da bi moga namazat tračnice od Rvacke do Kirgistana i nazad.
Kad samo uzmeš žensku glavu, kao dio tijela, pa na toj ženskoj glavi nema mjesta kojeg se ne maže sa tim kozmetičkim preparatima. Veli „olovka za usta“! – MOLIM???...Olovka za što? – za usta. Pa ženka uzme olovku pa vuče crte po rubu usta. Taman kad misliš da je gotova…onda uzme ruž za usne iz palete proizvoda ruževa, pod rednim brojem 14 876 i onda krkne ruža…e…al ne više onog, kad ona uzme kriglu pive pa eksa pa joj ostane ruž na krigli…a ne…sad je to spešl ruž za usne koji ne ostavlja tragove nigdje pa makar ljubila lamperiju, lamperija čista. Nakon ruža još krkne 3 sloja labela a nakon labela…još zagrebačkom melema…pa kad te takva žena poljubi…ka da te direktno u usta poljubila krava. E onda pređe na obraze pa kaže da ima „loš ten“. Ovi u industriji kozmetike obožavaju žene sa lošim tenom jer te žene imaju više slojeva kozmetike na sebi nego ona nova dukatova boca mljeka zaštitnih slojeva. Mila majko kad se žena sa lošim tenom krene šminkat, a ne zaboravite da od 100 % žena njih 130 % misli da ima loš ten…dakle kad se takva jedna krene mazat po obrazima, moš odgledat kompletnu trilogiju gospodara prstena + 2 albuma remixa Mladena Grdovića…jer to jednostavno traje i traje i traje. Kad završi sa obradom lica i tog lošeg tena…obično bude šira u obrazima po 2 centimetra sa svake strane jer je to toliko slojeva šminke i kreme i pudera na licu da je zapravo ka fasada na novoizgrađenoj zgradi. To je sloj „termožbuke“ na licu debel toliko da kad u usta stavi vrelu žlicu ampren juve, nemere joj se u ustima ni oladit…pa kako će se zalogaj oladit kad je na licu fasada…to je sistem takozvane „termos boce“.
Image and video hosting by TinyPic
Onda kad završi sa obrazima onda prelaze na oči. Aaaaaaa oči…svaki muškarac voli ženske oči…one govore sve…i stoga ženski um kaže – „Oči moraju biti posebno našminkane!“ – e onda krene opet „olovka za oči“. Jebem je i tu olovku, nema za što nema te olovke…OLOVKA ZA BUBREG!?. Dakle onda krene sa mazanjem očiju. Toliko ih namažu da ponekad kad gledam žensku u lice moram škiljat…ono…tražim joj oči na glavi jer mi sve isto izgleda…a kad ju ideš poljubit, moliš boga da joj jezik ne uvališ u nosnu šupljinu jer jednostavno više ne znaš gdje je oko…uho…usta…nos. Veli „Trepavice moraju biti posebne…guste!“…onda krkne nešto od MAX FACTORA preko obrva i toliko ih progusti da pomisliš da joj oči imaju kosu. Obrve počupaju sa onom pincetom u neke tanke tanke takne linije pa većina žena izgleda ka da su teleportirane sa komandnog mosta svemirskog broda VOJADŽER...odeš na dejt sa takvom i samo čekaš kad će se lupiti dlanom po onoj metalnoj pločici na prsima kojom pokreće teleportiranje. Užas. Kad pomisliš da je na glavi sve gotovo onda ode u kupaonu i donese jednu ogromnu plinsku bocu na kojoj piše LAK ZA KOSU i kad krene špricat, pokrepivaju sve muve u kuhinji a u dnevnom boravku se na metar ipo od poda zadržava magla ka da si u Lici u dolini Gacke oko 8 u jutro. Kad nađe jednu jedinu sjedu vlas kose, to je ka da je dobila telegram da joj je otac ubijen a majka silovana. To je shizofrenija. Polugola je u stanju otići u prvu trgovinu kupiti farbu za kosu koju je usput budi rečeno farbala prije 3 dana kad je isto tako našla sijedu vlas. Kad se već i sredi…onda se skine gola i sva se još jednom namaže nekom kremom….ka da se impregnira…neznam. Nakon gotovo 4 sata spremanja kaže:“E SAD IDEM U TRGOVINU!“. Žene jednostavno više ni do trgovine ne mogu izaći a da se ne „srede“. Kud je to sve otišlo mila majko. Ja da se tako mažem nebi nikad robe prao…pa od čega da mi se roba usmrdi? – znoja??? – e jebem ga i znoj, pa kakav je to znoj koji se probije kroz 2 centimetra krema, pudera, olovki, masti i parfema??? Tako namazan žena ne smije ni pasti na nizbrdici jer otkliže u susjedni kvart….selo…neznam gdje li već. Jednom davno sam gleda jedan dokumentarac gdje je 6 žena 48 sati bilo u bijelim pamučnim majicama a onda su te majice mirisali muškarci…i svaki muškarac je po mirisu majice odabrao ženu…kad su izvadili krv mužjaku i toj odabranoj ženki u 99% slučajeva su se poklapali štat ja znam kakvi faktori koji su preduvjet za zdravu djecu. Pazi…dakle pavijan je u stanju po mirisu žene odrediti koja je ona prava koja će mu osigurati zdrav pomladak (zvuči šovinistički…al ne zaboravite da smo se u ne tako davnoj povijesti jebavali po špiljama i lupali toljagama). A danas? – danas će se pavijan po mirisu prije zaljubiti u kamionsku gumu neg u ženu. Svaka miriši isto i svaka izgleda isto. Šta ja znam…možda i nije loše opalit kamionsku gumu…al kakve sam sreće…ja bi opalio opet onu gumu koja je upravo premazana posebnom kremom za vojne parade.


Post je objavljen 29.12.2010. u 13:38 sati.