Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/katjakosovic

Marketing

Anahi u Zagrebu

Moglo bi se reći da je ovo za Hrvatsku bila plodna koncertna sezona. Nakon svjetskih diva, poznatih pjevača koji vladaju današnjom scenom, na red je došla Anahi Giovanne Puente Portilla. Poznatija kao samo Anahi, meksička pjevačica i glumica sinoć je na Jarunu nastupila pred prepunim Aquariusom.


Prepuni Aquarius

Slavu je stekla zahvaljujući jednoj od glavnih uloga u seriji „Rebelde“, gdje je bila glavni vokal benda RBD, koji je zbog velike popularnosti pretvoren u stvarni bend. Nažalost, raspao se 2009. godine, nakon čega je pjevačica izdala četvrti samostalni album „Mi delirio“ te započela turneju Mi Delirio World, u sklopu koje je posjetila i Hrvatsku.

Iako je sami koncert bio najavljivan u 19 sati, Anahi je izašla na pozornicu u 20 sati, nakon izvedbe mladog pjevača Penya i predgrupe "Matute".


Pjevač Penya

Nastup je započela pjesmama „Él me Mintió“, „Quiero“, „Mi delirio“ i nastavila u revijalnom tonu dok ju je publika pratila od prvog do zadnjeg stiha. Predstava pjevačice, kostimi koje je promijenila nekoliko puta, kao i odlični plesači, uveličali su sami događaj.


Anahi i Penya pjevaju duet "Te puedo escuchar"



Anahi je zaključila večer singlom „Me hipnotizas“, na koji je publika podivljala. Na oduševljenje obožavatelja serije Rebelde, meksička pjevačica otpjevala je pjesmu „Salvame“, hit grupe RBD, i izazvala suze na mnogim mladim licima.



Publika je bila raznovrsna, iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz Bosne i Hercegovine i Slovenije. Najvećim dijelom, bili su to tinejdžeri i djeca koju su pratili roditelji. Upravo zbog toga, bio je osiguran i posebni dio za roditelje koji su čekali da koncert završi.


Raznovrsna publika

Nastup je isprva trebao biti održan u Boćarskom domu, no zbog produkcijskih razloga prebačen je u klub na Jarunu. U slučaju da dio publike nije pravovremeno obaviješten, bio je organiziran i prijevoz do pravog mjesta nastupa.

Ovo je lijepoj pjevačici prvi put da dolazi u Hrvatsku, i unatoč slaboj organizaciji, kašnjenju i niskim temperaturama, koncert je mnogima prisutnima bio ostvarenje snova.



Post je objavljen 20.12.2010. u 19:02 sati.