Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juroavgustinovic

Marketing

Karlovačko Live – Dernek u zagrebačkoj Areni

some_text
U sklopu velike turneje "Karlovačko Live 2010.", Halid Bešlić i Crvena Jabuka svojim su zajedničkim koncertom oduševili zagrebačku publiku u prepunoj Areni. Svi obožavatelji Halida Bešlića „kralja sevdaha“ i poznatog sarajevskog benda Crvene Jabuke uživali su u hitovima ovih živućih glazbenih legendi. U trosatnom koncertu uživale su sve generacije. Pjevalo je i staro i mlado. Većina Halidovih obožavatelja reći će da samo on može napraviti ovaku atmosferu, ali i Crvena Jabuka je svojim ljubavnim pjesmama, od kojih su neke postale „evergreen“, vratila poneku “dušu“ u neka prošla vremena. Bila je ovo zapravo jedinstvena kombinacija za sve ljude koji uživaju u dobroj glazbi i kvalitetnoj pivi.
some_text
Koncert je započeo Halidovim hitom “Dvadesete“ sa zadnjeg albuma. Tijekom koncerta otpjevao je još nekoliko starih i novih pjesama kao što su "Prvi poljubac", "Požuri", "U meni jesen je", "Čardak" ,"Miljacka". Crvena Jabuka (frontmen Dražen Žerić-Žera) otpjevala je nekoliko starih hitova, "Ima nešto od srca do srca", "Da nije ljubavi", "Sviđa mi se ova stvar". Posebni gosti koncerta bili su Enis Bešlagić, član žirija “Supertalenta“ i komičar Ahmad Al-Rahim svima poznatiji kao Antimon iz “Večernje škole“ Željka Prevana, koji su zajedno s Crvenom Jabukom otpjevali veliki prošlogodišnji hit “Jazz ba“.
some_text
Inače je ovo osma tradicionalna Karlovačko live turneja na kojoj ovoga puna nastupaju Halid Bešlić i Crvena Jabuka. Održat će se u osam hrvatskih gradova. Sve je započelo 3. prosinca u Zadru. Nastavilo se 5. prosinca u Splitu, zatim 10. prosinca u Varaždinu i 12. prosinca u Osijeku. Nakon Zagreba (16. prosinaca), turneja se nastavlja 19. prosinca u Rijeci, 26. prosinca u Bjelovaru i na kraju 28. prosinca završava velikim koncertom u Karlovcu u Školskoj športskoj dvorani “Mladost“.







18.12.2010. - <$VrijemePosta$> - Komentari (<$BrojKomentara$>) - Isprintaj


Post je objavljen 27.12.2010. u 20:12 sati.