Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Ako trebate osvježenje ...

Ne znam kako ste se proveli tokom posljednjih tjedan-dva, no meni se osobno činilo da je ljetna sparina malo popustila u zadnje vrijeme i da nam neka dodatna svježina nije baš potrebna ... No, neki reklamni panoi su još do skora živjeli usred ljeta i nudili nam ono što nam uopće više ne treba (ovom prilikom neću komentirati stare predizborne slogane, tom temom ću se pozabaviti jedan drugi put! wink).

Do prije dva tjedna u Matetćevoj ulici u Prečkom svim tramvajskim i automobilskim putnicima nudila se "Old Spice" svježina ... žao mi je što nisam uspio slikati taj plakat prekriven injem! (maknut je pred cca 2 tjedna)


Snimio: Vanja

Ne tako daleko, na Zagrebačkoj aveniji, preko puta Getroa, krajobrazem dominira ekstraveliki reklamni pano čiju je zapadnu stranu očito na duže vrijeme zakupio proizvođač intimnog rublja "Intimissimi". Još duboko u jesen sa njegovog ogromnog plakata nam se smiješila ljepotica u kupaćem kostimu ispred nedefinirane beskonačne pješčane plaže ...


Stanje početkom studenoga 2010. Snimio: Vanja

... no, dolaskom prosinca i Božićne euforije dotični proizvođač je krenuo igrom na sigurno i preplavio je čitav grad pa i taj pano drugom ljepoticom (smilovao se i priuštio joj fotkanje u interijeru) koja igra na sigurno crvenim umjereno seksi kompletićem.


Stanje sredinom prosinca 2010. Snimio: Vanja

U svakome slučaju, pohvaljujem firmu radi brige za zdravlje ljepotica, ali i radi dobrog izbora modela (mislim da se možemo složiti da su djevojke zaista lijepe i da svojom pojavom krase tu prometnu poziciju ...). Čini mi se da je na tom polju korak ispred konkurencije - Palmers je također odabrao reprezentativni model i decentnu, a opet seksi kombinaciju, no plakati su im malobrojni (tako da ih čak nisam uspio ni fotkati), dok je Lisca izgleda promašila temu jer je svojim plakatima izašla još u listopadu (i sad ih se više nitko niti ne sjeća), a i sam komplet je khm možda i preizazovan (štogod vi mislili o tome wink).


Selska cesta, snimljeno u listopadu 2010. Snimio: Vanja

Post je objavljen 21.12.2010. u 20:36 sati.