Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Humanitarni malonogometno-zabavni spektakl : Osječki malonogometni dan za "Novi dan"

Photobucket

Zajedno ćemo zamijeniti strah s hrabrošću, usamljenost sa zajedništvom, očaj s nadom i ljutnju s veseljem.

Web stranica http://www.zanovidan.hr

Photobucket
Foto by B.Mr

Veliki humanitarni malonogometno-zabavni spektakl održao se sinoć u osječkoj dvorani Zrinjevac.

Klub roditelja i djece s teškim invaliditetom „Novi dan“ u suradnji s malonogometnim središtem Osijek uspješno su organizirali spektakl u kojem su svoj aktivni doprinos dali malonogometaši osam kafića.

Photobucket
Foto by B.Mr

Nazočni gledatelji mogli su uživati u vrhunskoj futsal predstavi , gdje je svoje umijeće pokazalo 50-ak sadašnjih i bivših osječkih prvoligaških igrača.

U hvale vrijednoj akciji sudjelovali su : St. Patrick's pub, Disco OKS, Caffe bar Sporting, Caffe bar Stara Drava, Caffe bar College, Caffe bar Gravia, Caffe bar Tomislav i Caffe bar Galerija. Revijalnu utakmicu odigrali su Gradsko poglavarstvo i Dreletovi čarobnjaci hakla , a za zabavni dio pobrinuli su se Prva liga, Kiki Rahimovski, Leo, zatim ŠPU Feniks, PS Midal, plesni par Kešinović-Šuker.

Voditelj cijelog programa bio je meštar Davor Dretar-Drele.

Photobucket
Foto by B.Mr

Sav prihod održane manifestacije odlazi na račun Udruge “Novi dan” koja pokušava pomoći djeci s teškim invaliditetom u socijalizaciji. Sredstva prikupljena na turniru bit će iskorištena za kupovinu didaktičkih igračaka te za uređenje igrališta za djecu s posebnim potrebama - kaže Zoran Lacković, tajnik Udruge “Novi dan”.

Photobucket
Foto by B.Mr

Udruga Za novi dan je osnovana s ciljem pružanja pomoći oboljelima od malignih bolesti, obiteljima oboljelih, njihovim prijateljima, zdravstvenim djelatnicima te svima ostalima kako bi dobili točne informacije koje će biti razumljive, korisne i pouzdane. Udruga Novi dan je humanitarnog karaktera te se financira isključivo iz donacija, sponzorstava i humanitarnih akcija u vlastitom aranžmanu ili humanitarnih akcija organiziranih od drugih osoba koje su spremne pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Photobucket
Foto by B.Mr




Post je objavljen 20.12.2010. u 12:10 sati.