Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idabutkovic

Marketing

artOmat - unikatni umjetnički proizvodi, radionice, koncerti, aukcije

Photobucket

U Domu hrvatskih likovnih umjetnika 10. prosinca otvoren je sajam „artOmat“. Riječ je o prvom božićnom sajmu nekonvencionalnih umjetničkih proizvoda u Zagrebu. Organiziralo ga je Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u suradnji s Muzejom uličnih umjetnosti, Hrvatskim dizajnerskim društvom, Hrvatskom udrugom likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti-ULUPUH i Concept store/Galerijom PROSTOR.

Photobucket

Photobucket


Brojni kreativni i unikatni predmeti koji su ovom prilikom izloženi u takozvanoj Džamiji doprinijeli su afirmaciji i promociji mladih umjetnika te modnih/grafičkih dizajnera. Sudeći po broju posjetitelja koji su u ovo predbožićno vrijeme posjetili Sajam, možemo zaključiti kako je isti polučio veliki uspjeh među zagrebačkom publikom. Organizatori su vješto spojili umjetnost i dizajn, a ponuđeni su i mnogi popratni događaji kao što su koncerti, svakodnevni DJ programi te ostali eventi iznenađenja.


Photobucket

Photobucket

Ovom prilikom bit će održana i humanitarna aukcija radova renomiranih hrvatskih umjetnika/ca uz degustaciju vina i glazbu mladih DJ-a. Kreativni, jedinstveni proizvodi te njihova pristupačna cijena glavni su razlozi zavidne posjećenosti ovoga sajma. Također, oni koji to žele, imat će mogućnost izraditi vlastiti kreativni rad na raznovrsnim radionicama uz stručno vodstvo školovanih umjetnika te uz simboličnu cjenu.

Photobucket

Photobucket



Sajmom "artOmat" svakako je otvoren prostor za mlade nade hrvatske umjetničko-dizajnerske scene, a u njihov talent i inovativnost možete se uvjeriti i sami, sve do 24. prosinca, do kada je sajam otvoren.





Post je objavljen 19.12.2010. u 20:25 sati.