Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harpplayer

Marketing

Super talent – usna harmonika

Bilo mi je simpatično kada je na prošlogodišnjem super talentu beatboxer Mislav Medić ubacio usnu harmoniku u svoj repertoar ali ove godine sam više nego ugodno bio iznenađen mladim harp playerom Lukom Tripalom i njegovim virtuoznim nastupom.
Luka je prije dvije godine bio polaznik moje radionice usne harmonike u Pirovcu i od onda se zakačio za ovaj instrument. Godinu dana poslje se pojavio i na radionici u Valpovu gdje se već vidio veliki pomak u njegovom samoizgrađivanju i sviranju harmonike, tako da se Luka na toj drugoj radionici uglavnom dosađivao dok sam s ostalima prolazio osnove i uvod u harmoniku, da bi evo dvije godine poslje stasao u pravog harp playera i pronio zvuk usne harmonike kroz ovu popularnu emisiju. Nadam se da je ovim putem zainteresirao za ovaj instrument mnoge svoje vršnjake a opet ćete ga imati priliku pogledati na 4. Blues Harp Festu u klubu Purgeraj u Zagrebu 19.01.2011.
Do tada pogledajte snimke sa ovogodišnjeg super talenta i prijavljujte se i dalje na online radionicu usne harmonike www.facebook.com/event

Go harp go!
Iggy






Post je objavljen 15.12.2010. u 17:32 sati.