Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/megakit

Marketing

Prosinac u Puli

Već sama pomisao na prosinac u našim mislima priziva slike veselja, zabave, radosti, plesanja i dobrog provoda. Ove je godine božićni i novogodišnji program više nego dobar i nudi mnogo različitih koncerata i zabava.

Mnogo je događanja u sklopu programa Prosinac u Gradu:

15. prosinca, s početkom u 20 sati, na Velikoj sceni INK-a održat će se Božićni koncert Puhačkog orkestra grada Pule pod dirigentskom palicom A. Dobronića i B. Okmaca. Gosti koncerta su Vesna
Nežić Ružić i Teranke. Producenti koncerta su Puhački orkestar Grada Pule i SAKUD Pula. Ulaz je slobodan.

16. prosinca, u produkciji HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci i Talijanske drame, na Velikoj sceni INK-a najavljena je predstava Michel Staedter/biografija jednog uma čiji je autor i redatelj Marco Colli.
Ulaznice se mogu nabaviti u slobodnoj prodaji, a predstava počinje u 20 sati.

17. prosinca Glazbena škola Ivana Matetića-Ronjgova Pula organizira Božićni koncert. Početak je u 19 sati na Velikoj sceni INK-a. Ulaz je slobodan.

17. prosinca kao potpora humanitarnoj akciji Naš san, njihov osmjeh organizira se Free hugs! Za one koji za to još ne znaju, Free hugs je nešto veoma jednostavno, lijepo i zabavno – ljudi s natpisima Free hugs (besplatni zagrljaji) hodaju i grle druge ljude. Svatko može doći po veliki i topli zagrljaj, a i isto tako svi koji to žele mogu izraditi natpise i grliti druge. Sam događaj bit će zabilježen
na fotografijama Tina Markovića, ali i svih drugih fotografa koji se pridruže ovoj akciji čiji je cilj donijeti malo topline, ljubavi i pažnje u ove hladne dane. Besplatni će se zagrljaji darovati i primati na gradskoj tržnici kod štandova od 10 do 18 sati.

18. prosinca Studio za klasični balet i suvremeni ples RONDO Pula organizira Božićni koncert na Velikoj sceni INK-a. Ulaz je slobodan, a koncert počinje u 20 sati.

20. prosinca u prizemlju Društvenog centra Rojc, u prostoriji MP Hacklab i hodnicima, udruge Zelena Istra i Monte Paradiso organiziraju Božićni buvljak gdje će se prodavati raznorazne stvari (roba, igračke, odjeća, obuća, nakit itd.) po veoma niskim cijenama. Svi koji dolaze mogu sa sobom ponijeti i stvari koje žele darovati ili pak zamijeniti za nešto drugo što tamo pronađu. Osim toga, prikupljat će se namirnice za humanitarnu akciju Naš san, njihov osmjeh, za koju će i Kino Valli, na svom štandu, prodavati plakate najpopularnijih filmova, a u 19 sati bit će prikazana i projekcija filma What would Jesus buy.

21. prosinca s početkom u 20 sati, na Velikoj sceni INK-a, u produkciji KUD Tasa Pula i Plesnog studija Art Dance održat će će Božićna produkcija plesnog studija Art Dance. Ulaznice su u slobodnoj prodaji.

Osim toga, na Portarati Rock Caffe organizira svakodnevni program koji uključuje mnogobrojne svirke, promocije i gostovanja raznih umjetnika. Program počinje u ponedjeljak, 20. prosinca u sklopu proslave 16. godišnjica Rock Caffea, a od 18 sati nastupaju Manekeni i VIS The Thunderbirds.

21. 12. Janis Joplin Tribute Band
22. 12. Humanitarna akcija Rock Caffea i Udruge Ruka Šapi uz koncert grupe The Night Express
23. 12. Junkers 5
24. 12. Fashion night (večer mode i rock'n'rolla)
25. 12. božićni koncert grupe Dogma
26. 12. The Night Express
27. 12. Todorov Antistand Up Show
28. 12. Rock Session Night
29. 12. Drugi Način
30. 12. SickSwing Orchestra i
31. 12. doček Nove godine uz koncertni rock vremeplov i duo Muha & Vedran te DJ Jukebox.

Što se tiče dočeka Nove godine, osim na Portarati, doček je organiziran na još dva gradska trga, a to su Forum, gdje nastupaju Gustafi, Nola i The Night Express u organizaciji Grada Pule i Pula Film Festivala, te Danteov trg gdje zabavu organizira Seasplash Pula.

Ove subote, 18 prosinca, Seasplash ekipa organizira 4. Show Case party koji se održava u klubu Marelica, ovoga puta u dub i dubstep izdanju uz specijalne goste Roots Daughters te Seasplash rezident DJ-eve Rasta FourEye, Teddy-Lee i L Jay s početkom u 22 sata.

Pripremila: Irena Milanović



Post je objavljen 14.12.2010. u 08:22 sati.