Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freebird

Marketing

IRONIJA

Ironija je to što te Bog voli, ali još je veća ironija to što voli mene unatoč tome što ja ne volim tebe! Dalo bi se to i tako opisati, međutim nije stvar u tome tko koga (ne)voli.

VOLIM TE i MRZIM TE
samo su fraze

To je nešto neopisivo. Ljubiti, voljeti...pitam se pitam zašto mi nitko nikada nije objasnio što je to ljubav. Svi veliki i odrasli vješto su se ograđivali od takvih objašnjena i skrivali su se iz Božjeg Imena. Zašto mi nitko nije iskreno rekao što je to za njega ili nju ljubav. Što to znači voljeti. Zašto o tome svećenici ne drže propovjedi....Svi pričaju o bezgraničnoj Božjoj ljubavi, Isusovim patnjama i mukama koje je podnio za cijeli svijet. Marijin i Josipov put koji nije bio lagan...sve samo da se BOg očituje čovejku...bla bla bla...i da treba to objasniti i treba to reći. Ali to je bilo pa prošlo. Ponavljaju mi sve te fraze a ja samo tražim iskrenost.
Isus je podnio sve i svašta i dan danas podnosi i Marija i Josip i cijelo nebo...ali nije poanta u trpljenju..poanta je u pomaganju. Ne radi se o ludim mazohistima već o Bogu punom ljubavi..i zašto svi drže da je ljubav neobjašnjiva kad je to čista laž. Koliko je živog svijeta toliko je i ljubavi. Pokažimo i obasnimo svoju ljubav i podijelimo to sa svojim bližnjima kako bismo malo više znali..ali ne znali znanje nego spoznavali ljubav..zapravo upoznavali.

Dosta mi je više lažnih prijatelja, lažnih dobročinitelja...umaraju me...umara me neiskrenost, laž, prevara, spletke i sve vezano uz to. Treba mi samo poštenje i isrenost i tada različitost neće predstavljati problem.

GLupo je da se nepušač privikava na pušača, kad ovaj može zapaliti cigaretu izvan sobe.
Nije lijepo dirati po tuđem ormaru.
Nije lijepo preslagivati i dirati tuđe stvari bez pitanja.
Nije lijepo zajedničko koristiti i tretirati kao vlastito.
Nije lijepo i veoma je bolno prazno dogovaranje.

Takve stvari jako bole i smetaju svakog.....smetaju mene. -I ako sam čudna i ako nisam normalna....imaš izbora maknuti se od mene. Nitko nije vezan ni za koga prema tome.....kamo koji mili moji.

Post je objavljen 13.12.2010. u 21:42 sati.