Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

Ponedjeljak ujutro uz seksi kavu

Predmnijevam (ha, si videl!) da većina zna da je prva jutarnja kava na poslu seksi kava. Jer svi piju kavu i živo im se jebe za posel.

Ovog ponedjeljka za zabavu, jer tome služi ponedjeljak, ničim izazvana dođe jedna vremešna kolegica u sobu i svima nam ispriča:

Imala sam 16 godina kad sam se po'vatala s jednim momkom na moru, i to preko odjeće, malo oskudne ali odjeće, a i dopalo mi se, nemrem reći. Posle mi se dopalo još više kad sam shvatila kaj mi se moglo dogoditi u njegovoj starinskoj kući od dide, na osami, jer sam momka taj dan upoznala i nisam znala - ma niš nisam znala. Ali nije htio ništa, seljačina - misla sam tada. Doduše valjda zato kaj ja zbiljam o onim prostim stvarima ali baš niš nisam znala, a on je znal vjerojatno puno, moreplovac. I onda me diskretno otpratil da znam do doma i svakakve sitnice mi dal kaj mi se dopalo (plovil je pa je bilo svega kod njega doma, a kad sam to donesla sebi doma, moju staru je najviše brinulo kaj joj nisam u detalje rekla kaj sam i di bila i s kim, joooooj, ma! od 3 do 5 popodne, ono).

Tak jedno vreme neće niko, onda oće svi - a ja ne kužim, a kad kužim već sam stara i ne što niko neće, nego i oni kaj hoće, nemreju.

E i nečem smo se jako smijali, on i ja, priča kolegica, pa žali: a ja sam to do doma uspjela zgubiti, a to mi nikak nikad ne bu jasno. To je bil debeli karton, jako drečavo žuti, s crnim rubom. Na sliki koja je imala i špagicu pa se mogla obesiti na zid, format ko pol A4, je s leđa nacrtana gola ljucka figura zvezana za stolac onakav starinski neki, a iznad toga je crnim ko i rub, pisalo:

S E X !!!

Ispod figure na stolcu je pisalo (crnim slovima, žuta podloga, razmeš! - umjerenim, sitnim slovima):
- Now, when I payed your attention, what can I do for you? -

I TO JA ZGUBIM!!!!!!!!!!!!!!!!!! A A A A - BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

Onda smo sve tri u sobi vikale, ajme, ajme, kak si to mogla zgubiti, bolje da si tog dana zgubila nekaj drugo a kaj ti je dala priroda, a ne moreplovac!
Aaaaaabuuuu!!!!

Eto tako to sa seksom, viš ti to.

Post je objavljen 13.12.2010. u 19:08 sati.