Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

CRORING o Croatia Open-Final Fightu 2010


Evo najave turnira: Croatia Open - Final Fight 2010. Prenosim s portala CRORING



Nakon prošlogodišnjeg kickboxing spektakla koji je održan u Pakracu domaćin ovogodišnjeg Croatia Open-Final Fight 2010. biti će grad Rijeka.

Ljestvica je prošle godine postavljena jako visoko no nema sumnje da će se organizatori potruditi podići ju još i više ove godine. Za to će im od velike pomoći biti odlična infrastruktura i uvjeti koje jedan grad kao što je Rijeka ima.

Sama važnost ovakvog velikog sportskog događaja prepoznata je i od strane grada Rijeke i županije koji su besplatno ustupili dvoranu „Mladost“, i pomažu u sufinanciranju odličja za najbolje sportaše a to je veliki doprinos ovom sportskom događaju. Uz već naveden grad Rijeku i županiju treba spomenuti i glavnog sponzora ovogodišnjeg „Croatia Open-Final Fighta 2010“ a to je Pride, Everlast koji će osigurati nagrade najboljim borcima.

- Ovo je važan i veliki kickboxing turnir u Hrvatskoj koji je ujedno i ogledalo saveza. Cilj nam je nastaviti odličnu tradiciju Croatia Open Final Fighta. Za sada malene poteškoće imamo jedino radi vremena. Općenito želja nam je da ovaj turnir okupi veliki broj boraca i zadovolji sva očekivanja. - rekao je Branko Fibinger te naglasio da će ovih dana pristići najviše prijava za turnir.

Važno je napomenuti da internetske prijave traju do srijede (08.12.2010.) u 24:00h. Ukoliko rok za prijave bude pomaknut za dodatna 24 sata, odnosno do četvrtka, biti ćete pravovremeno obaviješteni putem našeg portala.

Do sada je prijavljeno 200-tinjak natjecatelja a do srijede se očekuje da će pristići još najmanje 500- 600 prijava pa se i ove godine očekuje veliki broj natjecatelja, sve ukupno njih preko 800 koji će pristići iz cijele Europe. Stoga svi koji nisu još uvijek stignu poslati svoje prijave i pridružiti se vrhunskim sportašima nadolazećeg vikenda u Rijeci!

Ostali ljubitelji sporta koji vole samo uživati u vrhunskom kickboxingu iz sigurne udaljenosti iz gledališta također ovu subotu trebaju rezervirati samo za Rijeku i dvoranu „ Mladost“ jer su pozvani da uveličaju ovaj turnir svojim dolaskom i daju podršku svojim favoritima.

Eto, baš lijepo.



Post je objavljen 07.12.2010. u 23:59 sati.