Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCI VAŽNIJI OD DJEDA MRAZA

Danas je bio otvoreni dan u lokalnoj vatrogasnoj stanici. Dan je bio prekrasan, vedar i malo prohladan, no barem su se snijeg i led koji su nam zadnjih tjedana otezavali život otopili. Poveli smo dječaka u razgledavanje obzirom da vatrogasce i sve u vezi njih obožava, a događaj je organiziran tako da obitelji zanimljivo mogu provesti vrijeme.

Oprema je izložena za razgledavanje, ljubazni i vrlo dobročudni vatrogasci rado razgovaraju sa svima a posebno sa djecom, napravljeno je par malih štandova gdje se za sitne novce može kupiti kava, čaj ili kolačić, sitni suveniri, sve u svrhu prikupljanja priloga za vatrogasne timove.

Image and video hosting by TinyPic

Obzirom na period godine danas su čak imali i Djeda Mraza, no naš dječak nije bio pretjerano zainteresiran, dijelom i zato jer mi kod kuće svjesno ne podgrijavamo ideju o njemu i Djed Mraz mu nije neki važan faktor u životu, a dijelom zato jer su njemu sami vatrogasci daleko važniji i interesantniji.

Vidjeli smo u živo upravo onakve kamione kakve igračke ima, popeli se unutra u jedan, malo razgledavali opremu, isprobali kacigu koju je jedva mogao sam podignuti od težine. Vratili smo se kući sa jednom vrlo sličnom.
blog Malo srce



Post je objavljen 12.12.2010. u 22:55 sati.