Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vaha-tips

Marketing

NASTAVLJAMO DOBITNO

ovako je izgledao e-mail poslan korisnicima (dana 11.12.2010):

15:30 Bayern-St.Pauli 1 @ 1,20
Bayern je previše kiksao u prvenstvu, danas im ne igra Gomez koji ga je u zadnje vrijeme držao na životu. Svake godine tako igraju, prvi dio prvenstva kiksaju pa onda razaraju, St. Pauli je preslabašan da bi u ovoj utakmici imao ikakve šanse. Bayern daleko bolji u međusobnim omjerima. Ovdje dolazi F+2 bez ikakvog problema, no ovako je malo sigurnije.

16:30 Krka-Cibona Zagreb 1X @ 1,20
Cibona dolazi kod vodeće momčadi u ligi, uz sve probleme koje imaju sa financijama, trenerom, štrajkom igrača.. nemaju šanse, ovakvi bi se mogli boriti sa lošijim momčadima od Krke.

16:00 (curling) Norveška-Danska 1 @ 1,45
Danas bi jedino ovaj par trebao biti "upitan" iz razloga što je Danska nedavno porazila Norvšku. No to je bila jedna potpuno bezznačajna utakmica. Norveška već godinama dolazi do finala i polufinala (jest da je ovo polufinale..) i znaju uglavnom za pobjede. U međusobnim omjerima je 5-1 za Norvešku (poraz od nedavno). Danska je gubila na svom putu do polufinala od dosta nekvalitetnih momčadi poput Njemačke. Smatram da ovdje Norveška ima velike šanse za pobjedu i ovaj koeficijent treba iskoristiti!

Ukupni koef: 2,08, HL
Niži ulog
Sretno!

Post je objavljen 11.12.2010. u 21:02 sati.