Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninjawalka

Marketing

Cibona vs. Siena Montepaschi

Srijeda je bila idealna za još jedno sportsko događanje u Gradu - košarkaški klub Cibona je u dvorani Dražena Petrovića odigrao euroligašku utakmicu s talijanskim klubom Siena Montepaschi.

Photobucket
Dvorana Dražena Petrovića / photo by Ninja Walka

Photobucket
Košarkaši Cibone / photo by Ninja Walka

Photobucket
Košarkaši Siene / photo by Ninja Walka

Posljednjih nekoliko dana imali smo priliku čitati u medijima o katastrofalnoj situaciji u kojoj se ovaj zagrebački klub nalazi- neplaćeni računi, ogromni dugovi, štrajk igrača samo su neki od spomenutih.
Iako je bilo poznato da je šansa da Cibona pobijedi ovu utakmicu neznatna ( od svih euroligaških utakmica ove sezone Cibona nije zabilježila niti jednu pobjedu i nalazi se na posljednjem mjestu u svojoj skupini) , naši košarkaši su se hrabro borili na parketu.
Pred relativno malobrojnom publikom rezultat nakon prve četvrtine je bio 15:15, a kako je utakmica odmicala svom kraju Siena je očekivano povećala svoju prednost pa je utakmica završila rezultatom od 80:66.

Photobucket
Rezultat nakon prve četvrtine / photo by Ninja Walka

Photobucket
Konačni rezultat / photo by Ninja Walka

Zbog silnih dugova ovog kluba u poluvremenu je izostao nastup Ciboninih navijačica, Ciboneta.

Photobucket
Poluvrijeme bez Ciboneta / photo by Ninja Walka

Slabi europski rezultati našeg kluba nisu obeshrabrili njihovu navijačicu tetu Elzu. Ova umirovljena medicinska sestra najvjernija je navijačica Cibone, poznata po glasnom navijanju, velikim transparentima i dolascima na sve Cibonine utakmice. Vrlo je popularna među igračima, ali i ostalim navijačima koji su njoj u čast na Facebook društvenoj mreži oformili grupu „ Grupa za legendu Cibonine dvorane, a i drugih- TETA ELZA“

Photobucket
Teta Elza / photo by Ninja Walka

Ipak, na kraju treba vjerovati u svijetlu budućnost kluba, te da će se riješiti svi trenutačni problemi koji muče košarkaški klub Cibona. U duhu navijačkog entuzijazma najvjernije navijačice tete Elze, dođite na slijedeće utakmice našeg kluba i glasnim navijanjem podržite Cibonu u novim, kako europskim, tako i domaćim izazovima.


Cibona vs. Siena Montepaschi / video by Ninja Walka


Post je objavljen 10.12.2010. u 13:58 sati.