Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/palicamajstor

Marketing

LEVAK U CRNOJ KRONICI

Crna kronika

Šakama u glavu,a potom i teškim ključem za skidanje kotača

Objavljeno na dan 09. 12. 2010.

Poznati bodybilder Miroslav Levak brutalno pretukao policajca u civilu

Policajac Miroslav Chluda za 20 godina službe nikada nije doživio takav napad, obitelj i djeca su u šoku

- Rizik posla,umorno i tiho izgovarajući rečenice,kratko komentira jučerašnji nemili događaj policajac Miroslav Chluda (43, nakon što je završio u bolnici poslije brutalnog napada ispred trgovačkog centra Billa u Bjelovaru.Slučajan susret u centru s Miroslavom Levakom (35) počeo je verbalnom prepirkom koju je izazvao Levak, a mogao je završiti kobno. Prema izvješću policije Levak ga je sačekao ispred izlaza te ga fizički napao udarajući ga šakom u glavu. Policajac koji je bio u civilu se branio i u jednom trentku zahvatom uspio onemogućiti daljnje Levakove napade.Obavijestio je policiju i zatražio pomoć. Kako se napadač smirio, M. Chluda ga je pustio, što je očito bila kobna greška. Levak je iz automobila zgrabio ključ za montiranje kotača i njime policajca udario nekoliko puta po glavi uz vrijeđanja i psovke. Policajac je obilno krvario i Levak je prestao s udaranjem. U tom trenutku je došla i policijska ophodnja i Levaka privela u policijsku postaju. Policajac je zadržan na liječenju u bjelovarskoj Općoj bolnici s vidljivim podljevom ispod oka i ozljedama glave.

Nema razloga

Miroslav Chluda ima suprugu i dvoje djece i kažu da su svi u šoku. Starija kćerka studira u Petrinji i jako je zabrinuta za oca, kao i sin koji ide u prvi razred srednje škole. Cijela obitelj zgrožena je tako brutalnim napadom bez razloga, jer kako kaže Miroslav, nikada do sada, a radi kao temeljni policajac 20 godina, nije doživio ništa slično.

- Jedino što bih volio znati je zbog čega je mene izabrao za žrtvu, jer mu nisam dao niti najmanji povod.Bez obzira na moj posao, tisuću ljudi bi imalo tisuću razloga više, kaže M. Chluda. Da se radi o dobrom policajcu, cijenjenom u svom kolektivu, potvrđuju i brojne posjete, od načelnika postaje do načelnika PU Jakoba Bukvića, brojnih kolega, prijatelja,rodbine.
- Čak me nazvao i gradonačelnik Antun Korušec, izrazio žaljenje što se to dogodilo i raspitivao se za moje zdravlje, dodaje Miroslav. A Grad Bjelovar ima razloga za brigu, jer upravo Levaku i njegovom partneru Mariju Mlinariću, dana je koncesija za bjelovarski Gradski bazen. Levak je inače poznat u Bjelovaru, ali i šire zbog aktivnog bavljenja bodybildingom i nastupima na brojnim natjecanjima.Priveden je istražnom sucu Županijskog suda zajedno s prijavom za kazneno djelo Napad na službenu osobu i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju, nakon čega nije zadržan u pritvoru, već je pušten.
--------------------------------------------------------




Post je objavljen 10.12.2010. u 12:25 sati.