Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juroavgustinovic

Marketing

Fashion buvljak

some_text U subotu 4. prosinca 2010. u 14 sati održan je “Fashion buvljak“ u Cinestaru Novi Zagreb ( Avenue Mall ).
U predblagdanskoj božićnoj atmosferi, dva dana prije Svetog Nikole, Dreft Fashion Week i udruga „RTL pomaže djeci“ nastavljaju sa humanitarnim djelovanjem, a sav prikupjeni prihod od ove humanitarne akcije donirat će se Centru za rehabilitaciju djece Filip i Jakov u Sv.Filipu i Jakovu .
some_text
Na humanitarnu akciju odazvale su se brojne poznate hrvatske osobe te nekoliko butika i modnih kuća. Od poznatih manekenki, mladih i renomiranih dizajnera, pjevača pa sve do voditelja zabavnih televizijskih emisija (Amir Kazić Leo, Ivan Šarić, Stephan Macchi). Prodavali su sve i svašta po vrlo prihvatljivim cijenama (od cca deset do 200 kuna). Odjeću, obuću, nakit, kozmetiku, hranu, igračke, modne časopise, staro, novo, s greškom, za velike i male, a oni građani koji su htjeli kupiti kvalitetnu i dizajniranu robu i pritom učiniti dobro djelo, to su i učinili.
some_text
some_text
Ideja akcije je da se okupi što više dizajnera, modnih kuća, butika i poznatih osoba koji će donirati svoje stare kolekcije, svoju odjeću ili neke druge stvari. Ovo je isključivo humanitarna akcija koja se održava svake godine od 2006. Prikupljeni prihod do sada je išao brojnim udrugama i akcijama, Centar Fortica Kraljevica, Udruga Dobri Samaritanac, Centar za rehabilitaciju Sv. Filip i Jakov, Udruga Dom daleko od doma - Hrabri medo, Akcija Ti si ti te RTL pomaže djeci.
some_text
some_text
some_text
Na prošlogodišnjem buvljaku prikupljena su sredstva od 60.000 kn. Pomoću njih se opremio dječji vrtić „Maslačak" u Murskom Središću i izgradilo dječje igralište. Isto tako vjerujemo da će i ovogodišnji prikupljeni prihodi i sredstva pomoći onoj djeci i ustanovama kojima je najpotrebnije.



5.12.2010. - <$VrijemePosta$> - Komentari (<$BrojKomentara$>) - Isprintaj


Post je objavljen 10.12.2010. u 00:29 sati.