Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/papar

Marketing

Karamarko na platnom spisku Balkanske Telekom Mafije (2)

KARAMARKO NA PLATNOM SPISKU
BALKANSKE TELEKOM MAFIJE
DRUGI DIO

Pollitika.com by Papar

U prošlom broju infarmativno-poučnog bloga pod istim naslovom postavio sam pitanje kako će MUP čiji šef Karamarko ima trgovačko društvo koje ima unosne poslove s T-HT-om izvršiti nalog DORH-a da prikupi zahtjevane informacije temeljem moje kaznene prijave.

U kaznenim prijavama piše puno toga. Štete prijavljene po mojim kaznenim prijavama računaju se u milijardama kuna. Nisam prijavio niti jedno djelo ispod 100.000.000 kuna.

Fakat nisam sitničav.

Tako da mi uopće nije bilo niti na kraj pameti da prijavim da jedan član uprave T-HT-a, dugogodišnji član uprave T-HT-a, ma evo već 11 godina član uprave T-HT-a, ima prijavljeno prebivalište u mjestu s manjim prirezom. Daklem moglo bi biti utajio se porez.

Zanimljivo je to jer aktualni su takvi slučajevi pa sad se goni takve do jučer nedodirljive. Dragičevića na primjer. A zanimljivije još je i više jer upravo je taj član uprave T-HT-a, baš taj član, operativno zadužen za biznis T-HT-a s trgovačkim društvom Tomislava Karamarka.

Eto javno dostupnog dokumenta. A to je „Prospekt“ koji je načinjen za javnu ponudu dionica HT-a. U tom prospektu na 221. Stranici piše da je Božidar Poldručag član uprave HT-a glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije HT-a.

Pa piše još i da je u HT-u zaposlen od 1993. I da cijelo vrijeme radi na poslovima vezanim uz mobilne komunikacije. Tako piše da je od listopada 1999. do listopada 2001. Bio član upreve HT-a i direktor za pokretne komunikacije. Nakon toga obnaša funkciju glavnog direktora za tehniku pokretnih komunikacija od listopada 2001. do siječnja 2003. Piše da je od ustroja T-mobile-a 2003. član uprave i glavni direktor za tehniku T-Mobile-a. Od 13. Ožujka 2007. postaje član Uprave HT-a i glavni direktor za tehniku.

Dakle ako je neki član upreve T-HT-a bio zadužen za poslove s Karamarkovim Doron netom koji se kako je detaljno opisano bavi ispitivanjem razina neionizirajućeg zračenja GSM baznih stanica onda je to Božo.

Božidar Poldrugač široj javnosti je nepoznat. Mogli su ga vidjeti neki dan na TV kad je pala T-mobile mreža pa je bio gost zadnjeg dnevnika.

A u istom tom prospektu pa čak i na istoj toj stranici piše još i ovo. Piše da Božidar Poldrugač živi na adresi; Mate Žigrovića 14, 10380 Sveti Ivan Zelina.

E pa Karamarko, Božo ne živi na toj adresi. Tamo je, istina je, živio. Ko mali. Ali onda se oženio, kupio stan u Zagrebu gdje i živi u zajedničkom domaćinstvu sa suprugom i potomstvom.

Čuj Karamarko, evo ja ću se sada okladiti u rundu, sa drugim blogerima na ovom sajtu da ćeš ti stvarno postupiti po zakonu bez obzira što ti je taj, ali baš taj, član uprave T-HT-a bio glavni operativac za tvoj biznis.

Evo već ovu subotu, Rakar, za potrebe ovog sajta Mrak, okuplja ove blogere u pivnici. Daj neki znak. Karamarko, ak ja plaćam rundom, ti plaćaš ....

Sada vidim da niti jednom nisam spomenuo Josipovića Ivu. Baš svašta od mene.



Post je objavljen 08.12.2010. u 11:32 sati.