Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dalmata

Marketing

Završene pripreme za blogersku foto izložbu

I kako sam naziv ovoga posta govori -završene su pripreme za blogersku izložbu /druženje.
Sad da ja nebi mora odgovarat Carli na one komentare u postu ispod evo ljudi moji pa sami zakljucite ko je odradija najviši dil posla oko izložbe........ :)))

izložba


A j dobro da ne ispadne da san ja to sam radija ,tu je bija i presidente udruge "Mot"....vidija covik da je vrag odnija šalu i da ce me capat ponoc u poslu pa da ruke.

izložba


Evo ,evo svitu moj ne samo da san cili u ovon izložbi ,nego san i krv prolija radi nje :)))).....Alo Carla a di si sad a :))))

izložba


Vaša sigurnost nama je prioritet :))

izložba


Da nebi bilo nedaj božekakvih neželjenih situacija evo smo i onaj ulaz u podzemnu prostoriju osigurali....jerbo nikad se nazna ......može se kokod zanit opijen lipoton ovih slika na zidu pa proc tamo di nebi triba,a onda oplaaaaaaaa odo šoto ........

izložba


Evo ni ova plocica sa natpison nije mogla bit jednostavno napravljena ......nego je i ona morala bit posebna,pa smo slova izrizali laserski u željeznoj ploci.....

izložba


I to je to ...... slike su na zidovima....... a za vidit više ,e a tribat ce doc na izložbu :))) .....
I kako bi se ono reklo.....a e..... zabavna vecer zagarantirana............

E bravo da napomenen onima ca citaju postove na priskake, u postu ispod su upute kako doc do nas......Post je objavljen 02.12.2010. u 22:56 sati.