Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

ŠTO TI JE FUTSAL ! (WHAT IT IS FUTSAL?)

Foto by B.Mr
Foto by B.Mr

I dok su se Vinkovci i Skripta nadigravali tko će biti prvi na jesenskoj polusezoni unutar 2. HMNL-Istok, dotle su malonogometaši Virovitice kao hrčci marljivo skupljali bodove i na kraju stvorili sebi poziciju koja bi mogla odlučiti prvaka. Neodigrana utakmica na početku sezone s ekipom NG Unitas iz Nove Gradiške stavlja malonogometaše Virovitice u super povoljnu poziciju. E,sad. Da li će ta utakmica uopće biti odigrana, zavisi od odluke službenih organa zaduženih za regularnost natjecateljske sezone 2.HMNL. Četiri ekipe s velikim nestrpljenjem očekuju rasplet situacije. Biti će fest zanimljivo. Pratit ćemo daljnji razvoj događanja po tom pitanju.

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr

DA,to je bila teorija koja je držala vodu samo otprilike 48 sati. Vinkovačka družina u sinoć odigranoj utakmici pred svojom publikom, teže od očekivanog, pobijedila je ekipu Male mljekare iz Valpova završnim rezultatom 5:3 (1:1), te na taj način priskrbila sebi titulu jesenskog prvaka 2. HMNL regije "istok".

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr

9.kolo 2.HMNL,Istok nudilo je pregršt zanimljivih utakmica.

Osječka Skripta na gostovanju u Novoj Gradiški kod ekipe NG Unitas doživjela je drugi ovosezonski poraz, kojim je zatvorila vrata ambicijama o naslovu jesenjeg prvaka drugoligaškog "istoka". Ugodno uvodno vodstvo od tri pogotka razlike za Skriptu, na kraju je NG Unitas uspješno anulirao i u nastavku serijom od šest uzastopnih pogodaka preokrenuo rezultat. Na kraju bilježimo pobjedu malonogometaša iz Nove Gradiške s 8:5 spram osječke Skripte.

Foto by B.Mr.
Foto by B.Mr

Što tek reći ili napisati o tekmi u Osijeku između ekipa Osijek 031 i Ivankova. Da li je tu bilo riječi o futsalu ! Dvadeset jedan pogodak na utakmici puno toga kazuje. Da su u pitanju mlađe futsal kategorije možda bi rezultat bio realan,ali ovako,ipak su to seniori !

Zanimljiva utakmica odigrala se u Našicama ,gdje je potencijalni prvak unutar lige, ekipa Virovitice imala dosta problema kako bi svladala istoimenu domaću ekipu iz Našica. Fenjeraš lige hrabro je ušao u tekmu s favoriziranim sastavom Virovitice, pa čak i imao uvodno vodstvo,ali na kraju su stvari došle na svoje mjesto i bilježimo pobjedu gostujuće ekipe Virovitice koja slavi završim rezultatom 6:4.

Foto : B.Mr.
Foto by B.Mr

MNK No Limit Auto Tiho iz Virovitice, trenutno predzadnja ekipa na ljestvici 2.HMNL Istok, očekivala je drugu prvenstvenu domaću pobjedu u utakmici s gostima iz Đakova. Na kraju, čekala,ali nije dočekala, jer su malonogometaši Đakova pokazali svoju futsal snagu i rutinski pobijedili s 6:4. Mada, nije bilo jednostavno. U nastavku prvenstva treba očekivati tablični napredak domaće ekipe iz Virovitice, dok su malonogometaši Đakova, već poslovično, uvijek u samom vrhu.

Nastavak prvenstva donijeti će pregršt zanimljivih utakmica. Stoga, malo se odmorite od drugoligaškog futsal prvenstva, kako bi narednu godinu u kojoj slijedi nastavak 2.HMNL-Istok dočekali što spremniji.

Športski pozdrav !

Tekst : Daltoni'os
Post je objavljen 02.12.2010. u 22:13 sati.