Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Assange ne va plus

Anne Frank je institucija u ime istine. Assangea, u ime vjerojatne ist-i-ne, žele smaknuti. U doba osviještene javnosti.

Škverovi...
Ne znam. Koreja megatankere štanca kao lonce. Na tekućoj traci. Rentabilno.
Naše škverove država drž(av)i umjetnim disanjem, ali makar škverani prosvjeduju (mene uz Savu nitko ne percipira solidarnim). Uz ispriku - - ne kužim se, a osim što mi je srce lijevo, i južno će uvijek biti, poput pepela mi.

Stojedinica.
Program se treba mijenjat', treba se prilagođavat'.
Deseci tisuća prosvjednika na Trgu. Ja snimao Galbrightov govor podrške; velike se promjene slutilo; veliku, našu stvar. Neka tamo brigada, naša, trebala izić' po potrebi.
Sad - sporadične vijesti o nekoj tamo Stojedinici. Na blogu danas ne vidjeh ništa (pardon, o sajmu erotike ima).

I ponavljam, tempus fugit, ok; možda ideali blijede i možda ih vodovrijeme odnosi.
Možda je Stojedinica dala svoje, a mi se tek oportunistički samodopadljivo zibamo u furci salonske revolucije onomadne, ne videći da zbiljske oklagije, aktualne, britke, više nema.
Možda zbilja škverove treba skinuti sa intenzivne njege, makar u ime neke kritične mase, nekog kvalitativnog skoka (ups); buđenja nekog.
I što ostaje...?
Gledati kako je nekoj fufi dano na gospodarenje Dobro od podosta bilijuna dolara, eura, zlatnih poluga, i kako ih ona, i svi njezini, i svi joj oponenti, rasipaju i rasturaju bez ikakve natruhe odgovornosti, sankcije ili medijski neprikazive mrlje organske na pločniku.
Ne znam...
Zbilja ne znam.


Post je objavljen 01.12.2010. u 20:27 sati.