Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kako je počeo blog na mom otoku

Pročitao sam danas na t-portalu, a sad vidim i kod blogerice kod koje mi je zabranjeno komentiranje umni članak o hrvatskom bloganju, ispunjen glupostima koji samozvana blog elita smatra da su prihvaćene kao nepobitne istine.
Nije postojalo zlatno vrijeme bloga, to su bili klinci i klinceze prije pojave fejsa. Nisu postojale blog zvijezde, osim sadistica, ostale su vlasnici portala nevješto pokušali progurati, staviti svoje osobno društvo na cool liste. U "zlatnim" godinama se tamo nije imalo što pročitati.
Najbolji blogeri su tik prije prestanka bloganja postali almost, halterica, daniela, dubrovački krug, satie, pg, manta, medusa, pooka čak i cool, s druge strane granice alje, ivanka, komplex, ne mogu se sjetiti vladinog nicka. Oko tih priznanja povijest se ponavlja, dosta mojih favorita, vidi linkove, nije ni na kakvoj listi, ali sad zbilja nikom to više nije važno kad postoji samo par desetina djelomično aktivnih blogova.
Znam da moj otac, sad u osamdesetim godinama, od blogova prvo otvara eurosmijeh, koji vjerojatno nikad neće biti cool, jer neke viceve izvorno prenosi i na srpskom jeziku. Al to je blog koji i ja u tmurna jutra, uz još jedan, ak ima što novo, prvi otvaram...

p.s.
Staru fotku ponavljam, ne da mi se sad tražiti novu za ovu temu...



Post je objavljen 29.11.2010. u 22:19 sati.