Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsls-popovaca

Marketing

U subotu 27.11.2010. održana osnivačka skupština MHL O.O. Popovača

Photobucket
U subotu, 27. studenog održana je osnivačka skupština Mladih liberala Općinske organizacije HSLS-a Popovača nakon koje je pod geslom 'Glazbom protiv diskriminacije i nasilja' održan i koncert lokalne grupe 'Paradoks'.

Na Skupštini nakon tajnog glasanja, većinom glasova izabrani su sljedeći predstavnici MHL-a O.O. Popovača

predsjednik:

1.MARKO PLEŠE

potpredsjednici:
1.DANIEL DARAPI
2.BRANKA GRBIĆ

tajnik:

1.IVANA DJAK

nadzorni odbor:

1.ZORAN KNEŽEVIĆ
2.ANTHONY PARLOV
3.NENO RODEK

izvršni odbor:

1.IVAN BARTOLEC
2.KRISTIJAN BENCEK
3.ŽELJKA FRANJIĆ
4.DINKO GRBIĆ
5.VEDRAN VALEŠIĆ



Izabrani predsjednik Mladih liberala Popovače Marko Pleše, zahvalio je na ukazanom mu povjerenju te istaknuo uvjerenje kako će njihova organizacija koncerta krajem studenog kojim će se podržati borba protiv diskriminacije i nasilja postati tradicija.

„Obzirom da Općinska organizacija HSLS-a okuplja velik broj mladih ljudi i da čvrsto vjerujemo kako je bitno da se mladi uključe u politički život sredine u kojoj žive, odlučili smo osnovati Mlade liberale Popovače. Uvjereni smo da će oni svojim razmišljanjima, voljom za rad i mnoštvom novih ideja poboljšati kvalitetu života na razini Općine te upozoriti na određene propuste koje su starije generacije učinile u politici. Kroz organizaciju ovog koncerta Mladi liberali Popovače priključili su se inicijativama kojima se diljem svijeta obilježava Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama odnosno Svjetski dan borbe protiv AIDS-a"- zaključila je predsjednica OO HSLS-a Marija Starčević.


Osnivanje Mladih liberala u Popovači podržali su, između ostalih, i predsjednik Središnjeg vijeća HSLS-a Davor Žmegač, potpredsjednik Županijskog vijeća HSLS-a Zdravko Nikšić te predsjednica popovačkih Liberalki Ljiljana Petranović.


Post je objavljen 29.11.2010. u 18:30 sati.