Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

Pozdrav svima od Lise i ostale škvadre:)

Dragi svi,

premda me dosta dugo nije bilo na ovom blogu, to nije posljedica gašenja ili "hibernacije" Zagrebačkog duheka ulaskom u hladnije razdoblje, već naprotiv, dijeljenje medijskog prostora sa još jednim blogom i stranicama!
Riječ je o stranicama Zagrebačkg duheka, koje su gotove i već su neko vrijeme u opticaju :sretan Stoga bih ovu priliku voljela iskoristiti i predstaviti nove stranice i čitateljima ovog bloga!
Kako to izgleda možete vidjeti klikom na slikicu ispod, a takođe možete posjetiti i naš novi blog, na kojemu ćemo vas redovito obaviještavati o raznim novostima vezanim za životinje, njihovo zdravlje i skrb o njima, te o izgubljenim i nađenim psima i ostalim životinjama, kao i o psima koji traže dom!



I, dok nam se bliži Božić, što svi u Zagrebačkom duheku s nestrpljenjem očekujemo - zbog moje manije pravljenja hrpe kolača u to doba godine, uz svesrdnu pomoć svih pasa iz doma i okolice rofl koji ne kriju oduševljenje kada čovjek barata hranom - i dok su prve pahulje još u petak ukrasile zagrebačko nebo, donosim vam jedan proljetni spotić!
Proljeće je možda još daleko, no na ovom filmiću Lisa bere divlje trešnje, podsječajući me da se moram dat u potragu za višnjama i ostalim materijalom za kolače! Možda malo rano, no svakako korisno za kućni budget - ak sve idem kupovat odjednom, bankrotirat ću...zubo

Zato je Lisa proljetos bila u lovu na zimnicu, uz Charlievu svesrdnu pomoćwink



A, a propos kolača i predbožićnog zagrijavanja, imam nekoliko predobrih recepata, koje ću svakako rado ovih dana podjeliti na blogu!

mah



Post je objavljen 29.11.2010. u 21:14 sati.