Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/robertvidovic

Marketing

Sretna, ali zaslužena pobjeda protiv Osijeka



U jučer odigranoj utakmici 17. kola 1. HNL Hajduk je na Poljudu svladao Osijek 2: 1. Golom Vukušića u 18. i autogolom Gavrića u 85. minuti nakon ubačaja Ibričića. Osijek je inače poveo golom Pavličića u 16. minuti.

Splićani su nadajmo se ovom pobjedom konačno vratili samopouzdanje potrebno za veliki okršaj protiv AEK-a u petom kolu Europske lige. Pobjeda u toj utakmici Hajduku bi pružila šanse da se u zadnjem kolu bori za proljeće u Europi s velikim izgledima da to i ostvari. Mislim da Hajduk može do te pobjede samo je ključno ono što sam već nekoliko puta istaknuo, a to je da igrači vjeruju u sebe. Uoči utakmice s Grcima veseli i dobra forma Anasa Sharbinija, koju je pokazao u utakmicama protiv Zagreba i Osijeka.

U srijedu u 19 sati očekuje nas pravi spektakl koji ni jedan pravi hajdukovac neće propustiti. Poljud će zasigurno biti pun, a oni koji ne mogu na stadion drhtati će pred TV-om. Poželimo bijelima sreću. Neka pobjedom najave novi uzlet i veliko nogometno proljeće na Poljudu

Photobucket

Inače do zimske stanke Hajduka osim europskih ispita AEK-a i Anderlechta u HNL-u očekuje još ogled sa Šibenikom na Šubičevcu i prijateljski ogled s Rosenborgom na Poljudu.

Ovih dana u Splitu se ponovno otvara priča o programu proslave stogodišnjice kluba i gostovanju Barcelone, ali o tome nešto više u nekom od sljedećih postova.


Post je objavljen 28.11.2010. u 23:45 sati.