Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ateliertias

Marketing

Bozicni pokloni, opet....

Bozic dolazi, a osobno vjerujem da je pretjerana kupovina i obasipanje nepotrebnim poklonima potpuno krivi nacin za proslavu ovog lijepog blagdana. Ponekad je jedan mali, unikatni poklon puno vrijedniji od hrpe nezeljenih stvari koje nakon Bozica nadju svoj dom na tavanima, po garazama, a nerijetko budu proslijedjeni dalje - tzv reciklirani pokloni.

Na mom poslu ljudi pisu liste od po pedesetak artikala koje onda proslijedjuju svojim obiteljima. Svatko ima popis stvari koje zele. Iako je filozofija dobra jer se zaobidje problem nezeljenog poklona, s druge strane se definitivno zaobidje i element iznenadjenja i uzbudjenja. Ja definitivno ne bih mogla sastaviti listu od 50 stvari koje zelim. Mozda 5?

Prosli Bozic je moja dvogodisnja necakinja bila po prvi put 'dovoljno zrela' da sudjeluje u otvaranju poklona i iako se cijela obitelj trudila da ne kupi previse, ima nas puno u obitelji pa se na kraju skupilo 4-5 poklona za nju. Prvi poklon je bio od bake - slikovnica. Zadivljeno je otvarala i zatvarala knjizicu, trazila da joj citamo...Ali vec nakon pet minuta mi smo postali nervozni i poceli nagovarati da otvori druge poklone. Ona nije htjela druge poklone, htjela je svoju slikovnicu. Kad ih je sve pootvarala, ostala je zbunjena kolicinom novih stvari i igracaka i vise nije znala sto bi prvo uzela.

Svoju skromnu bozicnu kupovinu obavljam na trznicama ili ducanima sa suvenirima, a zadnjih godina i na Etsy stranici gdje se mogu naci fantasticni unikatni radovi - toplo preporucam.
Isto tako preporucam prosirenu ponudu na stranicama naseg AtelieraTIAS gdje mozete naci nakit od fuzije stakla, fimo mase, umjetnicke slike, ukrasne krizeve. Sto god odlucili i gdje god obavili svoju bozicnu kupovinu, nadam se da ce proci bez nepotrebnog stresa i da nece zasjeniti pravo znacenje ovog blagdana.

Sretno!

Narukvice od staklenih perli - AtelierTIAS
Image and video hosting by TinyPic


Nakit od Fimo mase - AtelierTIAS
Image and video hosting by TinyPic



Post je objavljen 28.11.2010. u 13:02 sati.