Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Pitomačka Podravina nabrzaka - studeni (4)

ISKAZ BARIŠIĆA I JURAK
Kirin se sam nudio, ni popust nije htio uzeti. Je li Ivica Kirin govorio istinu kada je tvrdio da je nalog za suradnju s Jurak dobio od Ive Sanadera?
-------------------------------------
ŠTO JE OTKRILA PRIJAVA PROTIV ĐAKIĆA
U ‘nepostojeću postrojbu’ Đuro Dečak upisao suce, zastupnike i obitelji. Predsjednik Hvidre, Josip Đakić, krivotvorio je svoj ratni put unijevši lažne podatke da je bio pripadnik Zapovjedništva II. zbornog područja Oružanih snaga RH od 15. kolovoza 1990.
----------------------------------
ĐAKIĆ 'OSUDIO' NAPAD
Zbog toga što je riječ o branitelju pitali smo predsjednika Hvidre Josipa Đakića osuđuje li ovaj homofobni napad.
'Svaki napad osuđujem, kao i napade na homoseksualce, ali njih ne podržavam jer to ponašanje nije moja vizija i to ponašanje mi je strano', izjavio je za tportal predsjednik Hvidre.
-----------------------------
„EXIT je mrtav, živio MOVIEBAR!“, sve češće se čuje među mladim Đurđevčanima i Podravcima koji s nestrpljenjem čekaju ponovo priliku za izlazak. Večeras se u hotelu Picok ponovo otvara diskoteka. Da će od ovoga petka na subotu Đurđevac zbog toga ponovo biti poželjno odredište, a hotel Picok najbolje mjesto za dobru mjuzu i dobru zabavu za mlade i sve one koji se osjećaju tako, ne treba sumnjati.
Obećava to svojim dosadašnjim iskustvom na istim ili sličnim projektima u našem županijskom središtu, čovjek koji pokreće oživljavanje noćnoga života mladih Podravaca, Mladen Švaco, inače vlasnik Podravskoga lista. "Bit će doista i dobre glazbe, a uvijek i puno iznenađenja. Za prvi puta stripera i hostesa, barmena i …, nek ostane iznenađenje", najavljuje Švaco, koji u organizaciji takvih prostora i sadržaja ništa ne prepušta slučaju. I treba mu vjerovati i obavezno, redovno dolaziti petkom i subotom, provjeravati njegova obećanja. Tako to on, zar ne, čini i u svojim novinama? *
-------------------------
U Velikoj Črešnjevici na društvenom domu, podignuta je nova pristupna točka V. Črešnjevica-2. Točka pokriva središnji dio Velike Črešnjevice te dio Grabrovnice, Sedlarice i Otrovanca. Zbog odlične lokacije uz samu pristupnu točku ona će služiti i za povezivanje postojećih kao i novih pristupnih točaka mreže.Na njoj se nalaze dvije horizontalne antene pod nazivom PING-V.Cresnjevica-2 i PING-V.Cresnjevica-3, tako da svi članovi koji se nalaze u blizini mogu slobodno okrenuti svoje antene prema njoj te obavezno promjeniti postavke na routeru ili kartici.
Točka je trenutno u testnoj fazi pa su mogući kraći prekidi u radu!
--------------------------
Načelnik Općine Pitomača donio odluku o stipendiranju 20 novih studenata. Na natječaj je pristiglo 29 molbi od kojih je 20 zadovoljilo kriterije natječaja i ostvarilo pravo na dobivanje stipendije.
--------------------------
Priveden Vinko Mladineo, nositelj Zlatne plakete, najvišeg priznanja Virovitičko-podravske županije.*
-------------------------
Sutra, 23. studenoga u prostorijama Općine Pitomača održat će se seminar pod nazivom "Za razvoj ruralnih krajeva". Seminar se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, a u organizaciji Hrvatskog farmera i Općine Pitomača.*
------------------------
Likovnjaci udruge "Duga" Pitomača proteklog vikenda (u petak 12. 11. 2010.) okupili su se, donijeli svaki po jednu sliku i njome oplemenili prostor kućice, objekta Turističke zajednice, u središtu Pitomače, na Trgu kralja Tomislava. Izložba će trajati u vikendima svakog petka od 17 do 20 sati, subotom od 9 do 13 i nedjeljom 9 do 12 sati od 13. 11. 2010. do 19. prosinca, što znači do Božića.*

Post je objavljen 26.11.2010. u 20:07 sati.